550 €

Tineretului

  • Suprafata 85 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Timpuri Noi - Metro M1 ...11 min.
Bucuresti, 24 iul, 17:28

Descriere anunt

Tineretului,

apartament 3 camere, 2008, S+P+6, mobilat, nemobilat, semimobilat (cum doreste clientul), cu parcare. Bucatarie deschisa in livingul (prin bar). 2 bai, debarale. Luminos. Parcare subterana. Liber, disponibil.

Detalii suplimentare

Planitas Imobiliare va prezinta la inchiriere un apartament de 3 camere situat in zona Tineretului, intr-un imobil S+P+6 construit in 2008. Apartamentul este la etajul 4, nu este pe colt si se ofera la inchiriere mobilat si utilat, impreuna cu locul de parcare subteran. Proprietarii accepta variante ( nemobilat, semimobilat). Vedere spate, libera, neobstructionata de alte blocuri, spre liniste. Bucataria este deschisa, comunicand cu livingul printr-un bar. Apartamentul este decomandat, are 3 camere, bucatarie, baie cu cada si baie de serviciu plus o debara si un balcon deschis. Imobilul ocupa un teren de aproape 2.000 mp si are 68 de apartamente: garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere, doua apartamente de tip penthouse, garaj in subsolul imobilului si parcari supraterane private. Amplasarea imobilului este in planul doi al strazii, deci departe de zgomot si poluare, insa aproape de Parcul Tineretul. Intrarea in bloc este somptuoasa, blocul fiind impecabil interior-exterior. Toate apartamentele sunt independente in ceea ce priveste utilitatile (apa, gaz, energie electrica) si dispun de centrale termice si aparate de aer conditionat proprii.

Structura de rezistenta este mixta, diafragme si cadre din beton armat, proiectata, executata si controlata conform normativelor in vigoare.

Blocul este dotat cu doua lifturi Koppel (Italia), sistem de monitorizare video, spatiu de joaca pentru copii in curtea interioara. Asociatia de proprietari este infiintata.

Apartamentele au finisaje si dotari de calitate. Pentru informatii suplimentare, rugam contactati brokerul.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
Repartitoare
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi - Metro M1 11 min.
Tineretului (M) 17 min.
Metro M1-M3 Mihai Bravu 18 min.