900 €

Baneasa Aleea Privighetorilor

  • Suprafata 100 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 28 nov, 12:00

Descriere anunt

Baneasa Aleea Privighetorilor

Apartament 3 camere, in ansamblul Natura Residence, etajul 3 din 5, mobilat si utilat complet, 3 bai, terasa, dressing-uri,loc de parcare si boxa in subteran.

Detalii suplimentare

Situat la 5 minute de Baneasa Shopping City si 10 minute de parcul Herastrau, ansamblul rezidential select Natura Residence este locul ideal pentru tine si familia ta, locul unde te bucuri de intimitate si de aerul proaspat de padure, departe de zgomotul orasului.

Serviciul de paza 24h , accesul la piscina, sala de fitness sau sauna sunt cateva din benefiicile de care te poti bucura aici.

Apartamentul pe care il oferim spre inchiriere este situat la etajul 3, are 3 camere, 3 bai si o suprafata utila de 100mp, complet mobilat si utilat, cu design si finisaje ultra-modern/lux. Bucataria este decorata modern, dotata lux cu aparatura electrocasnica de ultima generatie. Dormitorul principal are adiacent si un dressing room (de tip 'walk in closet') personalizat. Accesul la balcon se poate face atat prin sufragerie cat si prin cele doua dormitoare.

Inclus: loc de parcare subteran si boxa.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
Repartitoare
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare