590 €

Aviatorilor, zona linistita de vile, apartament

  • Suprafata 78 mp
  • Semidecomandat
  • Nemobilat
  • Utilat partial
Bucuresti, 26 apr, 01:50

Descriere anunt

Aviatorilor, zona linistita de vile, apartament

Catoma Property Invest va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere, un spatiu semidecomandat si luminos aflat intr-o zona linistita la doar cativa metri de Parcul Herastrau si Piata Charles de Gaulle.

Apartamentul se afla la etajul 2/3 al unui imobil rezidential pe o strada cu sens unic, o cladire inconjurata cu vegetatie intr=o zona de vile, foarte aproape de statia de metrou Aviatorilor si statiile RATB (131 / 282 / 301 / 330 / 331 / 331 bis / 335 / 783 - legatura rapida cu Aeroportul Otopeni).

Cu o suprafata utila de aptoximativ 78 mp la care se adauga o terasa inchisa de aproape 20 de metri patrati si o boxa pentru depozitare, acest apartament ofera un grad de confort ridicat.

Compartimentarea acestuia este placuta si eficienta dupa cum urmeaza: la intrare se afla un hol generos din care bifurca o bucatarie in dreapta, o baie cu cada in stanga iar in fata un dormitor de aproximativ 13 mp si livingul care la randul lui se continua si se uneste cu o camera de aproximativ 9 mp.

Cheltuielile de intretinere sunt mici datorita centralei de apartament. Spatiul a fost recent renovat si este disponibil imediat.

Pentru a descoperii toate avantajele oferita la inchirierea unui astfel de spatiu va asteptam cu drag la o vizionare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Termopan
Usa metalica