1.950 €

Apartament nou cu gradina si parcare subterana, Calea Victoriei

  • Suprafata 158 mp
  • Semidecomandat
  • Nemobilat
  • Utilat
Bucuresti, ieri, 12:20

Descriere anunt

Apartament nou cu gradina si parcare subterana, Calea Victoriei

Catoma Proprety Invest are placerea sa va ofere spre inchiriere un generos spatiu cu gradina ce se gaseste la parterul unui imobil construit in anul 2016 localizat intr-o zona incarcata de istorie in centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei in proximiteatea parcului Nicolae Iorga.

Apartamentul este foarte bine compartimentat, cu multe spatii de depozitare si o bucatarie deschisa, complet mobilata si utilata (plita inductie, cuptoare, hota, masina spalat vase si masina spalat rufe, frigider).

Zona de zi cu un living inundat de lumina naturala datorita zonelor vitrate mari,

este bine delimitata de cea de noapte. Pe un hol larg de trecere avem accesul catre cele doua dormitoare si cele doua bai ale acestui spatiu.

Proprietatea are zone vitrate mari, iar vederea spre gradina verde ce inconjoara acest spatiu va poate oferii relaxarea de care aveti nevoie.

Locatarii imobilului au acces gratuit la sala de fitness de la parterul imobilului, iar la subsolul imobilului, in parcarea de tip Klaus, gasim si locul de parcare alocat acestui apartament.

Intreg spatiul este dotat cu sistem de control al temperaturii, incalzire prin pardoseala, radiatoare in dormitoare, ventiloconvectoare in living, aer conditionat Mitsubishi cu control separat pentru fiecare camera, parchet triplustratificat, tamplarie schuco si multe altele.

Pentru a intelege mai bine toate avantajele oferite la inchirierea acestui spatiu, va asteptam cu drag la o vizionare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift