530 €

Apartament 3 camere Floreasca, proaspat renovat, pretabil locuinta sau birouri

  • Suprafata 65 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat partial
  • Utilat
Bucuresti, 04 iul, 16:23

Descriere anunt

Apartament 3 camere Floreasca, proaspat renovat, pretabil locuinta sau birouri

Va propunem spre inchiriere un apartament de 3 camere, aflat la etajul 1 al unui bloc de 2 etaje din cartierul Floreasca, Strada J.S. Bach, intr-o zona verde, linistita si curata.

Apartamentul este proaspat renovat, se inchiriaza nemobilat si este perfect pentru locuit, cabinet notarial, de avocatura, spatiu birouri.

Acesta este compus dintr-un hol generos, 3 camere, baie si bucatarie, un balcon inchis cu acces din cele 2 dormitoare, o terasa deschisa dar racoroasa, umbrita de iedera cu acces dublu disspre living si bucatarie, si o debara. Dispune de centrala termica pe gaz, geamuri termopan, parchet original din lemn masiv in camere, bucatarie mobilata si utilata.

In imediata vecinatate se afla Parcul Floreasca, Parcul Verdi, Clubul Floreasca, clubul Dinu Pescariu, Liceul Teoretic Jean Monnet si Liceul I.L. Caragiale, gradinite, Piata Dorobanti, clinici medicale, restaurante si cafenele exclusiviste, banci, benzinarii, Promenada Mall, supermarket-uri si centre comerciale, etc.

Mijloacele de transport sunt la indemana, autobuz linia 135, 182, 282 (400m), Tramvai linia 5 (400 m), iar cele mai apropiate statii de Metrou sunt:statia Aurel Vlaicu (1,3 km) si statia Stefan cel Mare (1,8 km).

Pentru informatii suplimentare cat si pentru vizionare va sau cu placere la dispozitie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Termopan