1.700 Lei

Vatra Luminoasa - Stadionul National

  • Suprafata 50 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metrou Piața Iancului ...8 min.

Descriere anunt

Vatra Luminoasa - Stadionul National

proprietar, inchiriez 2 camere, 7/9, Vatra Luminoasa

Contract Anaf,

Detalii suplimentare

Proprietar, inchiriez apartament in centru, pe termen lung (minim 12 luni) cu contract inregistrat la Anaf.

Apartament cu 2 camere, semidecomandat in str. Vatra Luminoasa nr 2-21, la et 7 din 9, cu vedere pe spate, deci foarte multa liniste. Apartament mobilat, curat, calduros ingrijit si luminos. Dormitor mobilat complet, sufragerie cu canapea extensibila noua Ikea, biblioteca, masuta etc . Camara si debara dotate cu rafturi pt depozitare.

Bucataria mobilata si utilata.

Acces facil la toate mijloacele de transport in comun din Bucuresti. Statie troleibuz, tramvai, autobuz la maxim 150 m, statia metrou Iancului sau Piata Muncii la aproximativ 500 m. Parcul, Stadionul National si Mega Mall la cca 500 metri, Mega Image langa bloc, scoli, gradinita, spitale etc. Zona centrala, linistita, civilizata cu multa verdeata, una din cele mai apreciate zone din Bucuresti.

Aproximativ 3 km de Piata Universitatii cu Kilometrul Zero, Teatrul National, Centrul Vechi, de Piata Unirii si Palatul Parlamentului.

Apartamentul este situat intr-un bloc solid, reabilitat termic, scara bine intretinuta, lift modernizat si vecini ok. Apartament curat, renovat cu orientare sud, luminos si calduros, contorizare etc.

Renovat in totalitate, schimbat usi, instalatii sanitare, electrice, tamplarie pvc cu geam termopan, balcon inchis si usa metalica la intrare in apartament. Gresie, faianta, parchet, aer conditionat. Nu este grevat de sarcini. Se elibereaza la 01 Martie 2020. Vizionari in intervalul orar 09 am -19 pm.

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Piața Iancului 8 min.
Metrou Piața Iancului 11 min.