500 €

Universitate, Teatrul National Bucuresti, metrou

  • Suprafata 60 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Universitate - Spitalul Colțea ...3 min.
Bucuresti, 17 mai, 22:03

Descriere anunt

Universitate, Teatrul National Bucuresti, metrou,

ultracentral, 3 min. de metrou Universitate, Teatrul National, Facultati, 10 min. de Parcul Cismigiu. Bloc solid construit in 1980 si reabilitat termic recent. Apartament spatios, luminos si modern,

Detalii suplimentare

Apartament cu 2 camere decomandat situat intr-o zona ultracentrala, la 3 min. de metrou Universitate, cu foarte multe atractii si facilitati in imediata vecinatate: mijloace de transport (statia de metrou “Universitate” la 3-5 minute de mers pe jos, Ratb la 1 minut), Centrul de limbi straine Fides, Teatrul National Bucuresti (TNB), Teatrul Odeon, Teatrul Nottara, Teatrul Foarte Mic, Universitatea Bucuresti, Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Hotel Intercontinental, Parcul Cismigiu, Muzeul National de Arta, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Ateneul Roman, Sala Palatului, Centrul Vechi a Capitalei, Libraria Carturesti, Billa, Mega Image, Carrefour, Spitalul Coltea, banci, case de schimb valutar, farmacii/plafare, cafenele, restaurante, Unirea Shopping Center si multe alte facilitati la indemana.

Apartamentul se afla intr-un bloc foarte solid si civilizat, construit in anul 1980 si reabilitat termic relativ recent. Este foarte spatios si luminos. Dispune de mai multe spatii de depozitare si 2 balcoane. Este mobilat si utilat complet si modern.

Este ideal pentru persoanele care isi doresc un confort personal, siguranta si o pozitie care confera apropiere de cele mai importante puncte de atractie din centrul Capitalei.

Pentru detalii suplimentare sau stabilirea unei vizionari, va rog sa ma contactati telefonic.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
Repartitoare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Universitate - Spitalul Colțea 3 min.
Piața Unirii 2 (M1, M2) 13 min.
Metro M3 Izvor 18 min.