400 €

Titan, Industriilor, Complex Rezidential Linda

  • Suprafata 66 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Republica ...19 min.
Bucuresti, 11 iul, 09:47

Descriere anunt

Titan, Industriilor, Complex Rezidential Linda,

apartament 2 camere de inchiriat pe Soseaua Industriilor, bloc nou din 2007, etajul 2/3, modern mobilat si complet utilat, 1 loc de parcare, 66 mp, orientat pe vest, centrala proprie. www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti va ofera spre INCHIRIAT

APARTAMENT 2 CAMERE TITAN-INDUSTRIILOR-COMPLEX REZIDENTIAL LINDA

Zona Pantelimon este parte integrata a sectorului 3, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Titan, pe Soseaua Industriilor, in imobil cu acces stradal si vedere laterala in apropiere de Parcul Pantelimon.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 2 al imobilului de 3 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 80 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 60 de mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 66 mp.

Mentionez ca apartamentul dispune de 1 loc de parcare !

Constructia este finalizata in anul 2007, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Titan una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca acest apartament situat pe Soseaua Industriilor, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Titan dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Soseaua Garii Catelu, Strada Rosu Nicolae, Parcul Pantelimon, Metrou Pantelion, Metrou Republica.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata proprie.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este laterala, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientat cardinal pe VEST, beneficiind astfel de lumina naturala.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de inchiriere si de vanzare in zona Pantelimon, Piata Iancului, Mihai Bravu, Piata Alba Iulia, Vitan, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/inchirieri-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-inchiriere-apartament-2-camere-pantelimon-complex-rezidential-linda/2362

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: OLIVER POSTOLACHE

TELEFON: 0768.112.113

E-MAIL: oliver.postolache@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Inst. sanitare noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Republica 19 min.