Timisoara, Valea Oltului

410 €

Timisoara, Valea Oltului

410 €
Caracteristici
Suprafata 45 mp Decomandat Mobilat Utilat
Descriere
Inchiriere apartament cu doua camere complet mobilat si utilat, cu o suprafata de 43 mp, situat in zona Valea Oltului la intersectia cu B-dul Timisoara. Acest apartament este perfect pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona linistita si verde, dar totusi in apropiere mijloacele de transport care confera acces faccil catre punctele de interes din oras.
Detalii suplimentare
Apartamentul este complet mobilat si utilat. Bucataria este dotata cu toate electrocasnicele necesare pentru o gatit usor si confortabil, iar living-ul este mobilat cu o canapea si televizor, birou si spatii de depozitare. Dormitorul este spatios si confortabil, mobilat cu un pat matrimonial si cu dulap pentru depozitare. Baia este dotata cu tot ceea ce este necesar .

Apartamentul este situat intr-o zona linistita si verde, in apropiere de punctele de interes din oras. Este la numai cateva minute de mers pe jos pana in parc si in veninatatea sunt numeroase magazine si restaurante.
In concluzie, acest apartament este un loc perfect pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona linistita si verde, dar totusi in apropiere de punctele de interes din oras. In pretul de inchiriere apartamentul are si un abonament cablu si internet inclus.
Optiuni interior
Apometre Centrala Internet Repartitoare Aragaz Frigider Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Cablu
285 vizite Sector 6, 02 Feb, 19:45
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..