500 €

Plaza F3 Lujerului, Apartament 2 Camere Lux, LocP First Use, 9/11, 500

  • Suprafata 54 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 12 oct, 12:41

Descriere anunt

Plaza F3 Lujerului, Apartament 2 Camere Lux, LocP First Use, 9/11, 500

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere apartament in zona Lujerului, in complexul rezidential Exigent Plaza, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 9/11, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc si canapea extensibla, baie - cabina de dus si sistem de ventilatie si o bucatarie inchisa, mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica, spatiu de luat masa.

Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 56mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada.

Totodata, suprafata balconului este de 4mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat.

Stim si de problema traficului, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare atribuit apartamentului, neinclus in pretul de inchiriere, este menit sa va scape de o grija in plus, astfel incat, cand ajungeti acasa, sa va puteti bucura de timpul alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Lujerului la 10 minute, STB 137, 138 si tramvai 8, 25, 35 la doar 3 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Timisoara la 4 minute), hipermarketuri (Plaza Romania, Mega Image), si restaurante(restaurantele din incinta Plaza Romania- Starbucks, Dristor Doner, Mesopotamia, PizzaHut). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift