600 €

Pipera, Nord City, apartament 2 camere bloc nou

  • Suprafata 58 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 13 dec, 12:18

Descriere anunt

Pipera, Nord City, apartament 2 camere bloc nou

Apartament de 2 camere decomandat, suprafata de 58 mp, situat la etajul 1, imobil construit in anul 2018, situat in zona Pipera in complexul rezidential Nord City.

Detalii suplimentare

Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere decomandat, in suprafata de 58 mp + 6 mp balconul, situat la etajul 1 din 5 al unui imobil construit in anul 2018, situat in zona Pipera in complexul rezidential Nord City.

Apartamentul are bucataria open-space cu livingul, este mobilat si utilat modern, toate fiind noi. Dispune de finisaje mmoderne: zugraveala stucco venetiano, piatra naturala, masina de spalat, cuptor pe gaz, plita pe gaz, hota incorporabila, televizor LCD 4K, centrala termica, aer conditionat.

Apartamentul se afla la prima inchiriere.

Nord City este cel mai nou concept rezidential din nordul Bucurestiului, in cea mai dinamica si dorita zona din Bucuresti, respectiv polul urban din zona Pipera – Aviatiei.

Se afla situat la 3 minute de Mall Promenada si la 5 minute de Parcul Herastrau, la 300 de metri de infrastructura urbana de transport in comun si la cateva minute de statia de metrou Aurel Vlaicu

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
Repartitoare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Cablu
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift