390 €

Piata Romana, apartament modern, 2 camere

Bucuresti, 27 ian, 10:13

Descriere anunt

Piata Romana, apartament modern, 2 camere,

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, Pyf Real Estate va propune spre inchiriere apartament in zona Piata Romana.

Va propunem spre inchiriere apartament in zona Piata Romana, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem.

Apartamentul este situat la etajul 4 din 9,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau "acasa". Vei gasi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensibla, baie - cabina de dus si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, avand o suprafata totala de 54 mp, suprafata balconului fiind 4 mp. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat.

Zona are acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri(Parcul Kiseleff, Parcul Floreasca), hipermarketuri ( atat magazine stradale, Mega Image), si restaurante.

Spatiu, confort, aer curat, prima utilizare: sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Universitate - Batiștei 2 min.
Metrou Piața Romană 12 min.
Metrou Piața Unirii 14 min.