469 €

Nou, inchiriere apartament 2 camere, Gorjului metrou

  • Suprafata 65 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metrou Piața Gorjului ...6 min.
Bucuresti, 25 mar, 09:37

Descriere anunt

Nou, inchiriere apartament 2 camere, Gorjului metrou,

AVEM CHEILE PROPRIETATII.

Nou! Inchiriere apartament 2 Camere Gorjului metrou

AVEM CHEILE PROPRIETATI!

Avem una bucata apartament ce isi cauta OMUL caruia sa ii ofere caldura si sentimentul ala de ACASA pe care cu totii il cautam atunci cand ne intoarcem dupa o zi lunga de munca.

Ai nimerit exact unde trebuie pentru ca acest apartament iti va oferi de cum vei intra tot ce iti doresti, pai in primul rand as incepe prin ati spune cel importanta lucru, apartamentul asta se afla la PRIMA INCHIRIERE. Ce inseamna prima inchiriere?! AVANTAJE mobilier nou nout, electrocasnice la fel si bunus imobil nou constructie 2018. Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne intalnim la METROU GORJULUI, de aici traversam strada Dezrobiri si ajugem langa PIATA GROJULUI mergem pret de fix 4 minutele pe Dezrobirii si ajungem in fata imobilului care are in fata o micuta parcare unde iti poti parca masina daca ai la mica intelegere cu ceilalti locatari (nu exista locuri de parcare deciatate proprietariilor din imobil), dar nu vei avea probleme cu parcatul vei vedea cand vom merge la vizionare.

Imbilul are un regim de inaltime P 5, dotat cu LIFT, INTERFON si cate 2 apartamente pe nivel in total 12 apartamente in imobil, alt avantaj as spune eu.

Dar hai sa urcam la etajul 4, sa vezi unde vei locui pentru urmatorul an, suna bine, asai?

De cum vei pasi vei realiza ca proprietarul nu a facut rabat la calitatea mobilierului si a electrocasnicelor, deoarece acestea sunt MOBEXPERT intreg mobilierul din living room, dormitor si baie, bucatarie LEMS si electrocasnice PREMIUM etc.

Incepem cu HOLUL care este open space cu LIVINGUL si in care ai parte de MOBILER MEDIA pe care va fi montata o PLASMA, nu o vezi inca dar va fi daca ai nevoie, COLTAR EXTENSIBIL si zona de DINNING amenajata langa una din cele doua ferestre, AERUL CONDITIONAT montat aici te va racorii in zilele toride de vara. Iesirea pe BALCON se face din living si pot sa jur ca deja te vezi savurand cafeaua in diminetile de weekend.

Ne intorcem in apartament si mergem in DORMITOR, o da este mare, nu te asteptai pentru un dormitor? Ei bine aici ai un PAT MATRIMONIAL, un DULAP TIP DRESSING si o COMODA pe care iti poti monta un al doilea TV daca doresti (acesta il vei avea tu, proprietarul aduce doar unul singur).

Facem stanga imprejur si ne intoarce in HOL ca sa intram in BAIE, baie care are CADA (cautai un apartament cu cada, asai?), tot aici ai montata MASINA DE SPALAT RUFE in spatele usi, lavoarul este incastrat intr-un dulapior in care iti vei depozita diverse produse de curatenie.

Ne intoarcem in HOL si mergem catre BUCATARIE, ei da eu sunt omul car pune accent pe bucatarii si sunt sigura ca si tu. Asa cum spuneam mobilerul din bucatarie poarta sigla LEMNS si are o multime de spatii de depozitare care sigur le vei folosi, dotarea acesteia cu PLITA PE GAZ, CUPTOR ELECTRIC, HOTA TELESCOPICA SI FRIGIDER iti va face gatitul o placere, asta daca iti place sa petreci timp in bucatarie bineinteles.

Pe scurt vei locuii intr-un apartament ce are o suprafata de aproximativ 60 mp, pozitionat la etajul 4/5, vei beneficia de 1 DORMITOR, 1 LIVING ROOM, 1 BUCATARIE, 1 BAIE si 1 BALCON de aproximativ 7 mp.

Localizat la 4 minute de mers pe jos de statia de metrou GORJULUI (daca esti mai uite de picior poti ajunge in 2 minute, dar eu am facut 4 minutele pe jos), 3 minute pana la PIATA GORJULUI unde iti vei face cumparaturile. In imediata vecinatate a imobilului ai numeroase magazine alimentare, sectia de politie 21, Scoala Gimnaziala Constantin Brancusi, unitati Bancare, farmacii etc.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa apelati numarul de telefon afisat.

PRET: 469 euro/luna

Modalitate de inchiriere: 1 luna AVANS 1 luna GARANTIE

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Piața Gorjului 6 min.
Lujerului 16 min.