430 €

Militari, Virtutii, Orsova, imobil nou , 129 mp, Apartament 2 camere

  • Suprafata 59 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Lujerului ...12 min.
Bucuresti, 08 dec, 12:27

Descriere anunt

Militari, Virtutii, Orsova, imobil nou , 129 mp, Apartament 2 camere,

Va prezint spre inchiriere un apartament cu 2 camere , situat in Militari pe strada Orsova, foarte aproape de linia tramvaiului 41. Accesul se realizeaza atat din strada Virturii, cat si din Bulevardul Uverturii, zona Teatru Masca.

Se poate accesa statia de metrou Lujerului.


Apartamentul este situat intr-un imobil nou, construit in anul 2010, este situat la etajul 1 si are o suprafata totala de 129 mp !! Suprafata utila este de 60 mp, la care se adauga o terasa inchisa in suprafata de 20 mp si de inca o terasa generoasa in suprafata de 50 mp.

Compartimentarea apartamentului este ideala, fiind complet decomandat , cu bucatarie inchisa, hol generos care beneficiaza de un dressing, dormitor spatios complet mobilat, un living cu acces catre terasa si un grup sanitar.

Apartamentul este complet mobilat si utilat cu toata aparatura electrocasnica necesara. Bucataria are plita, cuptor, hota, toate incorporate si de foarte buna calitate, frigider Ariston. Masina de spalat este noua, marca Samsung.

Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii, iar utilitatile sunt contorizate individual. Exista si un aparat de aer conditonat.

Din punct de vedere al spatiilor de depozitare, acest apartament este mai mult ca perfect. Exista un dressing in holul de la intrare, unul in dormitor si 2 in balcon.

Dormitorul este mobilat cu dressing, pat matrimonial cu saltea noua( ikea), 2 noptiere noi ( ikea), veioze.

In living exista un coltar, o comoda, Televizor.

Balconul este dotat cu moblilier ( canapea, masuta si fotoliu) si cele doua spatii de depozitare. Balconul este inchis integral cu termopan si este incalzit( exista calorifer ). In terasa mare exista de asemena mobilier de terasa( masuta, canapea si un fotoliu de exterior).

Zona este excelenta, exista acces rapid catre mijloace de transport, metrou, scoli si gradinite si zona de aprovizionare. La parterul blocului exista un supermarket Profi.

Apartamentul este liber si disponibil imediat pentru inchiriere. Se inchiriaza pe termen lung cu contract inregostrat la ANAF.


Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Lujerului 12 min.
Gorjului 17 min.
Petrache Poenaru 19 min.