275 €

Militari Chiajna Rezervelor 56

Chiajna, 25 ian, 16:01

Descriere anunt

Militari Chiajna Rezervelor 56

inchiriere apartament 2 camere nou (prima chirie) Militari Chiajna Rezervelor 56, decomandat, mobilat, utilat, liber,

Detalii suplimentare

inchiriere apartament 2 camere nou (prima chirie) Militari Chiajna Rezervelor 56, decomandat, mobilat, utilat, liber, 275€, 0730 014 595.

de inchiriat apartament 2 camere nou (prima chirie), total decomandat, complet mobilat, cu bucatarie mobilata si utilata.

Apartamentul este situat la etajul 1 al unui bloc d+p+7e+m, construit in anul 2019, fiind folosite materiale de foarte buna calitate si utilizand tehnologii de constructie moderne, europene. Blocul este echipat cu lifturi silentioase marca schindler. Apartamentul are centrala termica proprie, calorifere, are posibilitatea reglarii temperaturii ambientale cu ajutorul termostatului si se incadreaza in clasa energetica a (100).

Livingul este foarte spatios, complet mobilat si are iesire pe balcon, unde a fost incadrata bucataria. Bucataria este utilata cu frigider, aragaz, cuptor pe gaze, hota, cafetiera, fierbator de apa. mai sunt in dotare aspirator si fier de calcat.

Dormitorul are pat matrimonial, un sifonier in 3 usi si 2 noptiere. Baia este dotata cu cada, masina de spalat rufe si uscator de par. Apartamentul este foarte curat si liber imediat.

In imediata vecinatate se afla supermarket-uri, restaurante, magazine diverse, pizzerie, salon de infrumusetare, farmacie, cofetarie etc.

Cea mai apropiata statie de ratb cu liniile 138, 178 si 278, se afla la doar 250m distanta.

Ansamblul Militari Rezervelor 56 este localizat in Chiajna, Ilfov, la mai putin de 500m de complexul comercial Militari Shopping Ccenter si 750 m de Metro Militari. Accesul se poate face din sectorul 6, bd. Iuliu Maniu sau din comuna Chiajna.

De la ansamblul Militari Rezervelor 56 aveti acces facil catre Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti si centura Bucurestiului, iar in imediata apropiere exista diferite centre comerciale (Auchan, Brico-Depot, Metro, Mega Image, Lidl), Mc Donald’s, KFC, piscine, gradinita, scoala, cabinete medicale si veterinare, farmacii, restaurante, club sportiv, benzinarii, statii r.a.t.b. (138, 178, 278) si maxi-taxi.

Pozele sunt reale!

Conditii de inchiriere: 1 luna avans + 1 luna garantie

comision: 50% din valoarea primei chirii.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie, 0730 014595.

Aceasta oferta apartine exclusiv agentiei imobiliare Eurocasa.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala
Internet
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare