450 €

Inchiriere apartament 2 camere Tineretului Metrou

  • Suprafata 54 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Timpuri Noi - Metro M1 ...7 min.
Bucuresti, 27 mar, 07:12

Descriere anunt

Inchiriere apartament 2 camere Tineretului Metrou

Inchiriere apartament 2 camere decomandat Tineretului Metrou

Ei da asta ar putea sa fie apartamentul la care tu viitorule chirias visezi, de ce spun asta? Este foarte simplu va MOBILAT dupa necesitatile tale.

Stiu ca un apartament gol nu te va impresiona la prima vedere dar hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne imaginam impreuna.

As incepe prin ati spune ca punctul de intalnire va fi fix la adresa mai exact pe strada Albinelor nr. 32, ne aflam in fata imobilului ce are un regim de inaltime P 4 constructie edificata in anul 1982, LIFT, urcam la etajul 3 si intram in apartament, apartament ce are o suprafata de aproximativ 54 mp si este format din Hol, Bucatarie, Living room, Balcon, Dormitor si Baie.

Am intrat intr-un Hol spatios in care va fi montat un dulap, in Living room de asemenea va fi adus mobiler media, un coltar si se va monta AC. Bucataria dupa cum vezi a fost mobilata si partial utilata cu plita pe gaz, cuptor electric si hota. In Dormitor va fi adus un pat matrimonial si inca un dulap. Frigider, masina de spalat rufe si TV daca ai nevoie vor fi comandate si acestea.

Practic vei fi prima persoana care va sta aici deci Prim Chirias Prima inchiriere avantaj tie doarce totul va fi NOU NOUT si in grantie.

Vei avea parte de un propritar foarte dragut care intelege calitatea de chirias daca esti pe aceiasi lungime de unda si ai grija de acest spatiu ca si cum ar fi al tau.

In imediata vecinatate ai acces facil catre numeroase mijloace de transport in comun, statiile de metrou Tineretului si Timpuri Noi la cateva minute de mers pe jos (10 minute pana la Tineretului respectiv 6 minute pana la Timpuri Noi). Piata Agroalimentara Norilor la doar 5 minute, Complex Tineretului, Penny Market, Mega Image, de asemenea, unitati bancare, farmacii si alte numeroase magazine alimentare de unde iti poti face cumparaturile. Universitatea Titu Maiorescu, Scoala Gimnaziala 97. Sa iti mai spun ca la doar 6 minute de mers e jos poti face o plimbare in parcul Tineretului pe malul Lacului sau poti alerga, poti fi la current cu spectacolele ce au loc la Palatul Copiilor ai foarte multe avantaje daca alegi sa locuiesti aici.

Pret: 450 euro/luna

Modalitate de inchiriere 1 Luna avans 1 Luna Garantie

Pentru mai multe informatii nu ezita sa apelezi numarul de telefon afisat.

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi - Metro M1 7 min.
Metro M1-M3 Mihai Bravu 19 min.