450 €

Iancului, Piata Iancului

  • Suprafata 46 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Piața Iancului - M1 ...1 min.

Descriere anunt

Iancului, Piata Iancului,

5/10, 46 mp totali, 43 mp utili, 1964, semidecomandat, g, f, p, t, ac, um, renovat recent, mobilat si utilat complet, bloc reabilitat termic.

www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Iancului va ofera spre INCHIRIERE

APARTAMENT 2 CAMERE IANCULUI- METROU IANCULUI

Zona Iancului este parte integrata a sectorului 2. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile.

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Zona Iancului, pe Soseaua Mihai Bravu, in imobil cu acces stradal si vedere stradala din imediata apropiere de Metroul Iancului

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 5 din 10.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 54 mp, Suprafata Utila fiind de 43 de mp, iar daca adaugam si supafata balconului de care dispune apartamentul ajungem la o Supafata Utila Totala de 46 mp.

Constructia este finalizata in anul 1964 pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din caramida, izoland astfel foarte bine termic si fonic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Tineretului una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi chiriasi.

Daca se doreste ca aceast apartament situat in zona Iancului, pe Soseaua Mihai Bravu, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, zona Iancului dispune de toate tipurile de retele: apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Metrou Iancului, Soseaua Iancului, Soseaua Mihai Bravu, Piata Iancului, Pro TV, Scoala Gimnaziala Nr. 56, Scoala Gimnaziala Nr. 85, International British School.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificate de performanta energetica.

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este pe interior, iar accesul este prin spate.

Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi. Orientarea cardinala este pe NORD-EST, beneficiind astfel de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Iancului, Tineretului, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/inchirieri-apartamente/apartament-2-camere-de-inchiriat-iancului-metrou-piata-iancului-realkom-agentie-imobiliara-iancului/2544

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit chirias, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: MADALIN VASILESCU

MOBIL: 0768.116.114

E-MAIL: madalin.vasilescu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.apartamente-13septembrie.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Internet
Repartitoare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului - M1 1 min.
Piața Muncii 17 min.
Metro M1 Obor 17 min.