420 €

Novum Residence Grozavesti Apartament 2 Camere Modern Inchiriere, 420E

  • Suprafata 45 mp
  • Decomandat
  • Nemobilat
  • Utilat
Bucuresti, 21 oct, 16:20
242 vizite

Descriere anunt

Novum Residence Grozavesti Apartament 2 Camere Modern Inchiriere, 420E

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere apartament in zona Grozavesti, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 6 al unui imobil nou, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc si canapea extensibla, baie - cada si sistem de ventilatie si o bucatarie deschisa, mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate, hota, cuptor cu microunde. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 50mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 5mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Grozavesti/Petrache Poenaru la 7-8 minute de mers pe jos, STB 201 la iesirea din complex), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Politehnicii), hipermarketuri (magazin Profi in complex, Carrefour Orhideea la 10 minute) si restaurante(Restaurant Vanity la iesirea din complex, restaurant Potcoava la 3 minute de mers pe jos, Shorley, Pui de Urs, restaurantele din incinta Carrefour Orhideea). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift