380 €

Dristor-Restaurant Champions-2 camere-58 mp

  • Suprafata 58 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Dristor ...10 min.
Bucuresti, 19 iul, 10:36

Descriere anunt

Dristor-Restaurant Champions-2 camere-58 mp

apartament 2 camere de inchiriat pe Bulevardul Ramnicu Sarat, renovat recent, prima inchiriere, bloc izolat termic construit in 1980, etajul 7/8, modern mobilat si utilat, 58 mp.

www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Dristor va ofera spre INCHIRIAT

APARTAMENT 2 CAMERE DRISTOR-RESTAURANT CHAMPIONS

Zona Dristor este parte integrata a sectorului 3, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Dristor, pe Bulevardul Ramnicu Sarat, in imobil cu acces stradal si vedere stradala din imediata apropiere de Bulevardul Camil Ressu.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 7 al imobilului de 8 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 70 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 52 de mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 58 mp.

Mentionez apartamentul se afla la prima inchiriere si a fost renovat recent, iar la scara se afla Mega Image !

Constructia este finalizata in anul 1980, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Dristor una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca acest apartament situat pe Bulevardul Ramnicu Sarat, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Dristor dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Mall Park Lake, Parc IOR, Bulevardul Camil Ressu, Metrou Dristor, Strada Ramnicul Sarat, Strada Liviu Rebreanu, Piata Ramnicu Sarat.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este stradala, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientat cardinal pe VEST, beneficiind astfel de lumina naturala.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de inchiriere si de vanzare in zona Dristor, Vitan, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii, Tineretului, Timpuri Noi, Mihai Bravu, Iancului.

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/inchirieri-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-dristor-oferta-inchiriere-apartament-2-camere-dristor-restaurant-champions/2342

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: OLIVER POSTOLACHE

TELEFON: 0768.112.113

E-MAIL: oliver.postolache@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Repartitoare
Aragaz
Frigider
Liber
Aer conditionat
Balcon
Masina de spalat
Termopan
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Dristor 10 min.