550 €

Doua camere Aviatiei, loc de parcare subteran, prima inchiriere

Bucuresti, 01 dec, 06:23

Descriere anunt

Doua camere Aviatiei, loc de parcare subteran, prima inchiriere

Initial am vrut sa scriu un text simplu, foarte scurt, si sa las fotografiile sa vorbeasca de la sine. Dar apoi am realizat ca oricat te-ai chinui, unele lucruri “nu se vad”. Asa ca haideti sa incepem cu “ce nu se vede” la acest apartament:

-incalzire in pardoseala; adaugata la incalzirea proprie, e un fel de “cireasa de pe tort”;

-mobilat si utilat; dar nu doar atat ci si vesela, pilota, tacamuri, set de oale, prosoape, fier de calcat etc, plus disponibilitatea proprietarului de a suplimenta cu diverse lucruri care mai sunt necesare;

-loc de parcare subteran.

Cele de mai sus sunt elementele care diferentiaza acest apartament de celelalte disponibile in piata. Practic, motivele pentru care ar trebui ca tu sa alegi acest apartament.

Despre lucrurile conventionale. Ei bine, este un apartament de 2 camere situat in bloc nou in complexul Aviatiei-Apartments. E decomandat, e amenajat (si inca amenajat bine, cu mult suflet), e mobilat si utilat, modern si placut. In plus e si mare, avand 61 mp utili, situat la etajul 3 si daca vrei „sa-l vezi fara sa te deplasezi“, ai in anunt un tur virtual. Iar daca nu-l gasesti, scrie-mi si-ti trimit eu linkul.

Despre locatie ce sa spun ? Una dintre cele mai bune zone ale Bucurestiului, unde ai totul la indemana : parc, piata, metrou, super-market, scoli si gradinite, spitale si zona de office Barbu Vacarescu & Floreasca.

ATENTIE : Pentru inchirierea acestui apartament, NU se percepe comision de la chirias.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Aurel Vlaicu 16 min.