490 €

Cotroceni, apartament 2 camere modern, mobilat in vila inchiriere, 480 E

  • Suprafata 60 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
Bucuresti, 08 oct, 13:22

Descriere anunt

Cotroceni, apartament 2 camere modern, mobilat in vila inchiriere, 480 E,

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere apartament in zona Cotroceni, in imediata apropiere a Parcului Romniceanu, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la parterul unei vile cu 2 nivele, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc si canapea extensibla, baie - cabina de dus si geam si o bucatarie spatioasa, mobilata si utilata cu aragaz, hota, frigider. Apartamentul este semidecomandat, spatios, avand o suprafata totala de 60mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(STB 122, 136, 196, 226 la 3 minute si metrou Academia Militara la 8 minute), gradinite, scoli(Sc. Gimn. I. Gh. Duca la 3 minute), parcuri(Parcul Romniceanu la 1 minut de mers pe jos), hipermarketuri (atat magazine stradale, Mega Image) si restaurante(Ceainaria Infinitea, Pergola Cotroceni, Jazz Book Bistro).

Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift