480 €

Calea Mosilor, Dacia, Eminescu

  • Suprafata 51 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metrou Obor ...13 min.

Descriere anunt

Calea Mosilor, Dacia, Eminescu

apartament cochet de 2 camere, vedere frumoasa, bloc bine intretinut, retras de la strada, etaj 3/P+5, 2013, mobilat/utilat, centrala termica proprie, proaspat zugravit, magazine, metrou 10 la minute.

Detalii suplimentare

La etajul 3 al unui imobil construit in 2013, cu o vedere frumoasa asupra zonei de case, este disponibil spre inchiriere un apartament de 2 camere. Imobilul, compus din parter si 5 etaje, este ferit de zgomotele intersectiei fiind situat in spatele blocurilor de pe Calea Mosilor. Accesul pietonal se face din Bd. Dacia si din Calea Mosilor iar accesul cu masina doar din Calea Mosilor.

Apartamentul, complet mobilat si utilat, este compus dintr-o camera de zi luminoasa, cu bucataria deschisa alaturata, un dormitor, o baie cu cada si o terasa de 4 mp.

Locuinta dispune de spatii de depozitare: o nisa speciala pentru cuier este amplasata in holul de la intrare si o alta de dimensiuni mai mari pentru dressing este amplasata in dormitor.

Blocul este foarte bine administrat si intretinut, de la intrarea in scara blocului impresioneaza curatenia si prezenta florilor de orice fel. De pe terasa se aud pasarelele, desi ne aflam la 100m de o intersectie importanta a capitalei.

In apropiere exista supermarket-uri pentru cumparaturile zilnice, pentru cumparaturile saptamanale este foarte aproape Piata Obor si Veranda Mall. Zona este foarte bine deservita de mijloace de transport in comun, sunt numeroase autobuze, tramvaie iar la 10 minute este metrou Piata Obor.

Este o locuinta cocheta, mobilata si utilata, in care va puteti muta imediat!

Pentru alte detalii si pentru a programa o vizionare, sunati-ma!

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Obor 13 min.