350 €

Berceni, Tineretului, apartament 2 camere, 350 €

  • Suprafata 57 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Neutilat
Bucuresti, 15 oct, 12:25

Descriere anunt

Berceni, Tineretului, apartament 2 camere, 350 €

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere un apartament in zona Berceni, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita.

Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 1, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau „ACASA”. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc, un living luminos, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 57mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de „Work from Home” prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 6mp, potrivit pentru o cafea savurata dimineata ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficare si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare atribuit proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Termopan
Usa metalica