550 €

Asmita Gardens, apartament 2 camere prima inchiriere

  • Suprafata 75 mp
  • Semidecomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Metro M1-M3 Mihai Bravu ...9 min.

Descriere anunt

Asmita Gardens, apartament 2 camere prima inchiriere,

Apartament 2 camere cu loc de parcare subteran de inchiriat Tineretului Vacaresti Asmita Gardens

Detalii suplimentare

OFERTA EXCLUSIVA. AVEM CHEILE PROPRIETATII.

Apartament 2 camere de inchiriat Tineretului Vacaresti Asmita Gardens

Daca ar fi sa incep o scurta povestioara despre acest apartament, va spun sincer ca nu va fi scurta :P, de ce spun asta?! Ei bine hai sa incep cu proprietarul, este proprietarul ideal, acela care nu te va stresa cu prezenta, deoarece nu se afla pe plaiurile noastre :) (o voi face eu daca va fi cazul si asta doar pentru ca am accordul lui, dar nici eu nu sunt OMUL ala care sa agaseze deoarece la randul meu am aceiasi titulatura ca si tine, cea de chirias deci inteleg foarte bine treaba cu intimitatea fiecaruia).

Daca vrei sa locuiesti intr-un complex exclusivit pozitionat pe Splaiul Unirii cu vedere superba asupa Deltei Naturale Vacatresti atunci acesta este apartamentul ideal.

Cu o compartimentare de tip semidecomandat, suprafata de aproximativ 102 mp (terasa inclusa), apartamentul are in componenta sa un living room spatios cu bucatarie open space si spatiu de dining, dormitor, baie, hol si terasa pe toata suprafata apartamentului cu iesire din fiecare camera.

Living room mobilat cu mobilier media, coltar extensibil, masa de dinning si va fi montat si un TV cu diagonala de 102 cm.

Dormitorul de asemenea mobilat cu pat matrimonial si 2 dulapuri unul mare si unul mic suficiente pentru ati asigura depozitarea hainelor din dotare :).

Bucataria dupa cum spuneam este open space si este mobilata, dotata cu plita, cuptor electric, hota si combina frigorifica, cuptor cu microunde, dozator de apa, sandwichmaker, prajitor de paine, storcator de fructe.

In baie va fi montata masina de spalata rufe si dupa cum vezi in poze ai si un dulapior in care sa ascunzi diverse.

Am uitat sa iti spun ca ai si UN LOC DE PARCARE LA SUBTERAN, asai? Ai ai, vei scapa de stresul dezapezirii masini in iarna asta si iarna ce va urma.

Apartamentul este pozitionat in Asmita Gardens la etajul 3 al celui mai inalt bloc din acest complex 25 de nivele, piscina interioara, sala de fitness si spa, mini market

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Aragaz
Frigider
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Inst. sanitare noi
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1-M3 Mihai Bravu 9 min.