570 €

Apartament cochet 2 camere, bloc nou, Vedere Superba, Posta Vitan

  • Suprafata 62 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Timpuri Noi - Metro M1 ...17 min.
Bucuresti, 01 nov, 05:35
Urca primul in lista

Descriere anunt

Apartament cochet 2 camere, bloc nou, Vedere Superba, Posta Vitan

Avem placerea sa va prezentam spre inchiriere un superb apartament de 2 camere, aflat intr-un bloc nou construit vis-a-vis de posta Vitan, situat pe Calea Dudesti la 10 minute de Piata Unirii, ideal atat pentru un cuplu cat si pentru o persoana.

Apartamentul este situat la etajul 8 din 9, decomandat, spatios si bine organizat pe o suprafata utila de 62 mp, fiind impartit intre zona de zi cu living si bucatarie deschisa, hol, dormitor si baie cu cabina dus.

Camerele sunt luminoase, cu ferestre orientate catre Est si ofera o priveliste panoramica de exceptie asupra orasului.

Apartamentul a fost amenajat cu mare grija si atentie de catre proprietari, este foarte curat, mobilat si utilat complet, dispune de spatii de depozitare atat in dormitor cat si pe hol; dintre dotari amintim: plita,cuptor, hota, frigider, televizor, masina de spalat rufe, aspirator, usa metalica la intrare. Apartamentul dispune de 1-2 locuri de parcare pentru locatari la intrarea in bloc, iar daca se doreste se poate inchiria un loc de parcare subteran pentru suma de 50 euro.

In imediata vecinate se afla Vitan Mall, Mega Image, iar statiile pentru transportul in comun se afla in fata blocului. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi - Metro M1 17 min.
Dristor 18 min.