350 €

Apartament 2 Camere Dorobanti - Perla

Bucuresti, 24 feb, 09:52

Descriere anunt

Apartament 2 Camere Dorobanti - Perla

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, Pyf Real Estate va propune spre inchiriere apartament in zona Dorobanti.

Va propunem spre inchiriere apartament in zona Dorobanti, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem pe Soseaua Stefan cel Mare.

Apartamentul este situat la etajul 9 din 11,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau "acasa". Vei gasi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensibla, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, avand o suprafata totala de 44 mp, suprafata balconului fiind 3 mp. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat.

Zona are acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri(Parcul Kiseleff, Parcul Floreasca), hipermarketuri ( atat magazine stradale, Mega Image), si restaurante( Nuba Cafe, E3 by Entourage, Fruidisiac si multe altele). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat, prima utilizare: sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Pretul chiriei este de 350 €.

Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati!

Cod oferta: 1081974

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Ștefan cel Mare 7 min.
Metrou Obor 18 min.