400 €

2 Camere Dristor modern

  • Suprafata 68 mp
  • Decomandat
  • Nemobilat
  • Utilat
Bucuresti, 14 nov, 16:06

Descriere anunt

2 Camere Dristor modern

K50LEV

Agentia 9Imobiliare are biroul in centrul orasului Bucuresti in zona Piata Unirii.

Oferim servicii de top in materie de intermedieri imobiliare si consultanta atat pentru vanzare-cumparare cat si pentru inchirieri.

Baza noastra de date acopera toate zonele majore : sector1, sector2, sector3, sector4, sector5, sector6, dar si in zonele limitrofe,in speta Ilfov.

Suntem un business de familie, suficient de mic cat sa consideram fiecare potential client o prioritate, dar suficient de mare sa venim cu ani de experienta in spate.

De cand am deschis firma in 1992 am interactionat cu mii de persoane si am ajuns sa oferim servicii complete de brokeraj imobiliar cat si pe partea de legal ( contracte, negocieri, etc ).

Oferim servicii complete in materie de imobiliare.

Agentii nostrii au experienta in toate aspectele ce tin de Real Estate: cumparare/ vanzare/ inchiriere case, spatii comerciale, apartamente, birouri, cladiri, terenuri, etc

Am ajutat multe tipuri de clienti, de la cei care vor sa isi cumpere o casa pentru familie pana la cei care vor sa tina proprietatile pe post de investitie, sa isi diversifice portofoliile.

Pana la semnarea contractului nu ne asumam o eventuala lipsa de seriozitate a proprietarilor.

In conditiile date, ofertele noastre sunt cu caracter informativ, orientativ, cu caracter comercial de tip marketing publicitar.

Cu noi economisiti timp, stres si implicit bani.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift