600 €

13 Septembrie, Monitorul Oficial

  • Suprafata 71 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat

Descriere anunt

13 Septembrie, Monitorul Oficial

3/5, 2019, 65 mp utili, 71 mp totali, g+f+p+t+um+ac, centrala imobil, mobilat si utilat, loc parcare, liber, prima inchiriere. www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara 13 SEPTEMBRIE va ofera spre INCHIRIERE

APARTAMENT 2 CAMERE 13 SEPTEMBRIE-MONITORUL OFICIAL

Zona 13 Septembrie este parte integrata a sectorului 5. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile.

Localizare: Apartamentul este localizat in zona 13 Septembrie, pe Strada Coriolan Caius Marcius, in imobil cu acces stradal si vedere stradala din imediata apropiere a Monitorului Oficial.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 3 din 5.

Compartimentare si componenta: Apartamentul, ca si compartimentare este decomandat si contine: 1 dormitor, 1 living, 1 bucatarie inchisa, 1 grup sanitar, 1 balcon deschis.

Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat.

Apartamentul dispune si de un loc de parcare.

Suprafete: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 85 mp, Suprafata Utila este de 65 de mp, iar daca adaugam si suprafata balconului de care dispune apartamentul ajungem la o Suprafata Utila Totala de 71 mp.

Constructia este finalizata in anul 2019, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel foarte bine termic si fonic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona 13 Septembrie una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori si chiriasi.

Daca se doreste ca acest apartament situat in zona 13 Septembrie, pe Strada Coriolan Caius Marcius, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, zona 13 Septembrie dispune de toate tipurile de retele: apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinite, scoli, STB, metrou, parcuri, drum urban, hoteluri, baruri, pub-uri, restaurante, Monitorul Oficial, Calea 13 Septembrie, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti,

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, certificat energetic.

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata proprie.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este stradala, iar accesul este stradal.

Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat. Orientarea cardinala este pe EST, beneficiind astfel de de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de inchiriat si de vanzare in zona Unirii, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii.

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/inchirieri-apartamente/apartament-2-camere-de-inchiriat-13-septembrie-monitorul-oficial-realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-13-septembrie/2666

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit chirias, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare in prealabil.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: GABI PARVU

MOBIL: 0768.112.113

E-MAIL: gabi.parvu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.apartamente-13septembrie.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala
Internet
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare