4.883 Lei

?ifonier cu trei u?i ?i sertare Hios

Vezi pagina: RetroBoutique.ro

Descriere anunt

?ifonier cu trei u?i ?i sertare Hios

Sifonierul cu usi si sertare Hios se remarca în cadrul dormitorului multumita aspectului provensal si compartimentarii extrem de practice. Fabricat în întregime din lemn masiv, sifonierul Hios exceleaza ca functionalitate, oferind spatiu de depozitare din belsug. Cele patru rafturi sunt perfecte pentru pastrarea lenjeriilor de pat si a hainelor. O gama larga de finisaje va sta la dispozitie spre a-l asorta cu paturi si noptiere din colectia Epoque.

1) Pretul afisat este valabil pentru finisaj vopsit. La cerere, contra cost, sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, antichizat, multicolor, periat. Mai mult, puteti opta pentru o vopsea diferita a usilor fata de cadrul exterior.

2) Aceasta piesa de mobila poate fi fabricata, contra cost, cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.3) Livrarea se face cu transportatori specializati de mobilier. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor în timpul transportului.4) Produsul face parte din colectia de mobilier rustic Farmhouse.

Caracteristicile sifonierului Hios:

perfect pentru orice abordare stilistica

spatiu de depozitare generos

4 rafturi, 6 sertare, un compartiment dublu pentru umerase

fabricat integral din lemn masiv de brad

finisare la alegere (a se vedea paletarul)

stiluri: clasic, contemporan

ambalare speciala cu poliuretan, polistiren si carton

usor de asamblat

Optional, sertarele pot fi prevazute contra cost cu sine cu amortizor.