1.497 Lei

Hota cu inductie, tip insula

Vezi pagina: Airguru.ro
  • Bucatarie
  • Stare nou
Popesti - leordeni, 29 iun, 14:45
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Hota cu inductie, tip insula

tabla galvanizata, vopsita RAL9010 - Tangra - CK-O 1000x1400mm. Hota profesionala de bucatarie Tangra CK-O - Tehnologie Inductie

- Extractie aer din bucatarie si aport aer proaspat.

Standard sunt realizate din tabla galvanizata vopsita electrostatic RAL9010

- La cerere se pot vopsi in alte culori RAL sau sa fie fabricate din INOX mat AISI 304

Pentru lungimi mai mari se pot cupla mai multe module

FILTRELE - Nu sunt incluse

Filtrele sunt din INOX - Dimensiune 500x500 mm.

Consultati fisa tehnica pentru a verifica cate filtre sunt necesare pentru cota.

Pret fIltru: 60 Euro + TVA/buc

Pentru a estima corect ventilatoarele pentru aceasta hota, consultati fisa tehnica a produsului sau luati legatura cu un inginer al firmei noastre.

Detalii tehnologice:

Caracteristic acestor hote este faptul ca acestea sunt de tip dublu flux (introducere si evacuare aer). Compensarea aerului se face prin difuzie de joasa viteza sau liniara. Plenumul de inductie este izolat pe interior, fanta de inductie fiind echipata cu dispozitiv de reglare care permite optimizarea gradului de inductie pe elementele de gatit. Utilizarea acestor hote in detrimentul celor traditionale conduce la economie de energie, avand un randament deosebit.

Practic, o hota cu inductie are in componenta sa doua zone: cea de introducere aer proaspat tratat si cea de extractie/evacuare aer viciat; utilizarea acestui sistem de hote cu inductie in interiorul unei bucatarii simplifica sistemul de tratare/ventilare al bucatariei in balans cu spatiul de restaurant.

Aerul introdus in bucatarie poate fi preincalzit cu baterie apa calda sau baterie rezistenta electrica.

Preturile la baterii le gasiti in sectiunea Tubulatura

Aerul evacuat se poate supune unei filtrari absolute - pentru a se retine mirosul. In acest caz se utilizeaza filtrele electrostatice si carbune activ. Modulul de filtrare avansat se monteaza dupa hota, pana in ventilator. In cazul folosirii acestui modul - Ventilatorul se calcula special pentru aceasta utilizare.