89 Lei

Graviola 500 Mg 100 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:35

Descriere anunt

Graviola 500 Mg 100 Capsule

Beneficii Graviola:

• Sprijina functia imuna

• Cresterea si functionarea celulelor sanatoase

• Are proprietati sedative

Ce este Graviola?

Graviola (Annona muricata), cunoscuta si sub denumirea de soursop, se gaseste in jungla Amazonului si in unele din insulele Caraibe. Frunzele copacului de Graviola au fost utilizate in mod traditional pentru propriile lor proprietati terapeutice.

Ce face Graviola?

Studiile sugereaza ca acetogeninele, constituentii activi ai lui Graviola, pot sustine cresterea si functia celulelor sanatoase. Graviola a fost folosita pentru efectele sale de calmare a intregului corp si ca supliment pentru a ajuta la mentinerea unei dispozitii pozitive. Graviola este de asemenea renumita pentru proprietatile sale sedative. Acest lucru se datoreaza unui inhibitor de absorbtie a serotoninei care se gaseste in fructul plantei. Este responsabil pentru experienta bucuriei si a ridicarii dispozitiei. Graviola a fost laudata pentru abilitatile sale de a ucide virusi, bacterii si paraziti, precum si pentru scaderea tensiunii arteriale si calmarea nervilor. Acest lucru a facut Graviola foarte important si pretios in medicina naturala pe baza de plante.

Prospect Graviola

Mod administrare: Luati 2 capsule, de trei pana la patru ori pe zi, dupa cum este necesar.

Portii de servire: Doua (2) capsule

Portii pe container: 50

Compozitia pe servire

• Graviola (Annona muricata) (frunze) 1000 mg

Alte ingrediente: hidroxipropilmetil celuloza, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

Avertisment: Nu luati acest medicament daca aveti tulburari neurodegenerative sau boala Parkinson sau luati orice medicament anti-hipertensiv sau inhibitor al MAO. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Depozitati intr-un loc racoros si uscat. Nu utilizati acest produs daca sigiliul de siguranta al sticlei este rupt.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!