299 Lei

GPS-PDA cu telefon MIO A701

Vezi pagina: VINTAGE AUDIO - Casuta cu povesti
  • Accesorii
  • Altele
  • Utilizat
Bucuresti, ieri, 16:15
Urcă primul în listă

Descriere anunt

GPS-PDA cu telefon MIO A701

Vand un GPS tip PDA cu stylus (creion), fabricat de catre Mio Digi Walker, model MIO A701, in stare foarte buna, fara probleme. Foarte stabil si usor de folosit, pt cine cunoaste despre ce e vorba. Are windows mobile original (cu licenta) in limba romana. Poate fi folosit si ca telefon (necodat). Acumulatorul este ok. Hartile sunt actualizate acum un an. Softul de GPS este Miomap si iGO. Are toate hartile Europei + Romania + granitele. Deci complet pentru Europa.

Echipamentul este alcatuit din: PDA cu GSP Mio A701, un acumulator, 2 folii de rezerva pt. ecran plus o folie pusa pe ecran, 2 stylus-uri (creioane), kit de parbriz (ventuza) pentru folosire in autoturism, incarcator auto, incarcator de casa, 2 adaptoare (Europa est si vest), casti stereo cu volum si buton de comanda pe fir (pt telefon), manuale, vreo 3 CD-uri, cardul secure digital de 2 Gb cu hartile si Husa PDA-ului ( din piele).

Pretul este foarte mic tinand cont ca tot setul a costat 1350 Lei la Flanco.

Expediez si in provincie cu ambalare corespunzatoare si accept deschiderea coletului la livrare, pentru a nu exista suspiciuni.

Cer si ofer seriozitate.