1.854 Lei

Generator curent electric, monofazat

Vezi pagina: Fixmag.ro
  • Vanzare
  • Generatoare
Curtea de arges, 10 nov, 08:40

Descriere anunt

Generator curent electric, monofazat,

Generator curent electric, monofazat, Bass BS-5025, benzina, 4 timpi, 3500 W, AVR, 3x220V AC, 1x12V DC; Caracteristici tehnice: Putere maxima 3500W; Putere nominala: 2500W; Voltaj: 230V

Functionarea continua S2 pauza 180min / 20min

Nivel de zgomot: 95dB; Nivelul de putere acustica: 89dB (A); Capacitatea rezervorului de combustibil: 14L; Greutate 46 Kg; Un generator pentru confort acasa si de securitate in vremuri de criza: sistem individual de putere de urgenta, aveti posibilitatea sa dormiti linistit. Atunci cand ai o pana de curent neasteptata, generator electric cu o singura faza nu numai ca va oferi iluminat, dar, de asemenea , va alimenta cele mai importante aparate intr-o casa, garaj, pe un teren, pe un loc de campare, etc. Unitatea va asigura functionarea neintrerupta a aparatelor de uz casnic, cum ar fi un frigider, congelator, masina de spalat, cuptor, pompa de apa si sculele electrice in atelierul dumneavoastra.

Economia de combustibil: rezervor de combustibil incapator asigura mult timp, fara pauza pentru realimentare. Incorporat stabilizare a tensiunii: regulator de tensiune inteligent automat asigura o inalta calitate si siguranta a sarcinii curente generate.

Un echipament, multe aplicatii: built-in 12V priza va va permite incarcarea bateriilor auto. O baterie epuizata nu va va surprinde: incarcare rapida baterii de masini si motociclete.

Componente de calitate superioara: carcase sudate componente cadru armat si rezistente la efectele nocive ale factorilor externi, cum ar fi temperatura permit unitatii setarea in afara scaunului in timpul iernii. Clasa de protectie ridicata IP23

Rezistenta garanteaza si etanseitatea la patrunderea prafului si a apei.

Usor de utilizat: operarea generatorului facilitati , cum ar fi alarme de nivel de ulei ecartament si nivel scazut de ulei.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!