189 Lei

Foligain Minoxidil 5% Tratament

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 13:25

Descriere anunt

Foligain Minoxidil 5% Tratament

Foligain Minoxidil 5% Tratament pentru regenerarea parului la barbati, (Alcool scazut) tratament 3 luni

Puternic Minoxidil 5% pentru cei cu scalp uscat sensibil la alcool

Beneficii Foligain Minoxidil

• In mod eficient opreste pierderea parului

• Stimuleaza foliculii parului moale

• Promoveaza regenerarea parului

FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% pentru regenerarea parului

Exista produse de regenerare a parului si apoi exista FOLIGAIN® MINOXIDIL 5%, cea mai recenta descoperire a tehnologiei de regenerare a parului! FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% foloseste materialele de cea mai inalta puritate pentru cercetare, ceea ce se traduce in cea mai eficienta pierdere a parului si tratamentul regrowth de pe piata astazi.

Majoritatea produselor care contin Minoxidil contin, de asemenea, alcool, datorita incapacitatii lui Minoxidil de a se dizolva in apa. Pentru a ramane suspendat si a fi un tratament eficient pentru regenerarea parului, Minoxidil este in mod obisnuit asociat cu alcoolul si / sau propilen glicol. Unii oameni pot considera ca folosirea tratamentelor cu un continut ridicat de alcool poate fi iritant si uscat la nivelul scalpului, provocand neplacere si in cazuri rare, chiar degajare. FOLIGAIN® are un continut scazut de alcool, asigurand confort si incredere, mentinand aceeasi eficacitate ca si FOLIGAIN® si alte tratamente pe baza de alcool pe baza de Minoxidil.

Cu un total de trei sticle (aproximativ 3 luni de utilizare), FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% este dovedit stiintific ca opreste caderea parului si promoveaza regenerarea parului pe zona scalpului la barbati, in doar cateva luni de utilizare.

Rezultatele efective ale pacientilor dupa 5 luni de utilizare

Ce este Minoxidil?

Minoxidil a fost initial creat ca un medicament pentru tensiunea arteriala, dar pacientii au inceput sa observe ca le cresc mai mult par! Cu o schimbare de directie, medicii au inceput sa prescrie minoxidilul ca supliment de pierdere a parului care promoveaza un par complet si sanatos.

Tratamentele pentru par cu minoxidil sunt disponibile in 2% sau 5% solutii lichide de propilen glicol. Propilen glicolul asigura faptul ca minoxidilul aplicat este imprastiat in mod uniform pe toata suprafata scalpului si absorbit eficient prin piele.

Cum functioneaza FOLIGAIN.N5® MINOXIDIL 5%?

FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% stimuleaza zona scalpului - in special foliculii de par moi - care exercita o crestere maxima a parului pe coroana capului. Modul exact pe care FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% stimuleaza foliculii pilosi nu este cunoscut, dar se sugereaza ca solutia imbunatateste circulatia sangelui in zona scalpului.

Studiile stiintifice ofera sprijin pentru eficienta regenerarii parului

Dermatologii au efectuat un studiu observational la 984 de barbati cu pierderi de par pe o perioada de un an. Studiul a evaluat eficacitatea unei solutii topice de 5% minoxidil in stoparea caderii parului si stimularea cresterii parului. Timp de un an, pacientii au aplicat 1 mililitru (ml) solutie de 5% minoxidil de doua ori pe zi in zona scalpului.

La sfarsitul anului, dermatologii au raportat ca zonele de cadere a parului scalpului au devenit mai mici la 62% dintre pacienti.

Evaluarea eficacitatii minoxidilului 5% in timpul studiului

FOARTE EFECTIV in 15,9% dintre pacienti

EFECTIV in 47,8% dintre pacienti

MODERAT EFICIENT in 20,6% dintre pacienti

Ingredient activ:

• Minoxidil 5% g/v

Ingrediente inactive: Alcool, propilen glicol, apa purificata.

Mod de intrebuintare:

Impartiti parul si aplicati 1 ml de doua ori pe zi direct pe scalp in zona de subtiere / pierdere a parului.

Raspanditi uniform solutia lichida pe zona de par. Daca utilizati degetele, spalati-le imediat cu apa si sapun. Utilizarea mai multor produse sau utilizarea lor mai des nu va imbunatati rezultatele. Utilizarea continua este necesara pentru a pastra si a creste sau regenera firele dvs. de par, sau pierderea parului va incepe din nou.

Avertismente: numai pentru uz extern. Numai pentru barbati.

inflamabil; tineti departe de foc sau flacara.

Nu utilizati daca:

• Cantitatea de caderea parului este diferita de cea indicata pe partea laterala a acestei cutii, sau ca pierderea parului se afla doar pe partea din fata a scalpului. Solutia locala de minoxidil 5% nu este destinata pentru chelie frontala sau pentru o linie de par care se retrage.

• Nu aveti istoric familial de cadere a parului.

• Pierderea parului este brusca si / sau neregulata.

• Nu stiti motivul pentru caderea parului.

• Sunteti sub 18 ani. Nu utilizati pe bebelusi sau copii.

• Scalpul este rosu, inflamat, infectat, iritat sau dureros.

• Utilizati alte medicamente pe scalp.

Adresati-va unui medic inainte de utilizare daca aveti boli de inima.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!