182 Lei

Foligain Minoxidil 5% tratament

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
  • Cosmetice barbati
Bucuresti, azi, 13:25

Descriere anunt

Foligain Minoxidil 5% tratament

pentru regenerarea parului pentru barbati, 3 luni tratament.

Solutie potentiala si ultrapura 5% Minoxidil, Tratament regenerare par cu rezultate clinic dovedite, recomandat pentru barbati

• Dovedit clinic pentru a ajuta parul sa creasca din nou

• FDA aprobat

• Reactiveaza foliculii pilosi pentru a stimula regenerarea

• Comparati cu Rogaine® pentru barbati (Ingredient activ suplimentar *)

• Sticlute 3 x 60 ml total (aproximativ 3 luni de utilizare)

FOLIGAIN® 5% MINOXIDIL SOLUTIE TOPICA pentru regenerarea parului

Exista produse de regenerare a parului si apoi exista solutia FOLIGAIN® 5% MINOXIDIL TOPICAL, cea mai recenta descoperire a tehnologiei de regenerare a parului!

FOLIGAIN® 5% MINOXIDIL SOLUTIE TOPICAL utilizeaza materialele de cea mai inalta puritate pentru cercetare, ceea ce se traduce in cea mai eficienta pierdere a parului si tratamentul de regenerare de pe piata astazi.

Cu un total de trei sticlute (aproximativ 3 luni de aprovizionare), FOLIGAIN® 5% MINOXIDIL TOPICAL SOLUTION este dovedit stiintific ca opreste pierderea parului si promoveaza regenerarea parului pe zona scalpului la barbati, in doar cateva luni de utilizare.

FOLIGAIN pentru barbati este pentru barbatii care au o inrautatire generala a parului pe partea superioara a scalpului (numai pe varf, dupa cum se arata mai jos). Nu este destinat pentru chelie frontala sau pentru o linie de par care se retrage. FOLIGAIN pentru barbati sa dovedit a regenera parul la barbati cu urmatoarele grade de subtiere a parului sau a caderii parului:

Ce este Minoxidil?

Minoxidil a fost initial creat ca un medicament pentru tensiunea arteriala, dar pacientii au inceput sa observe cum le cresc mai mult par! Cu o schimbare de directie, medicii au inceput sa prescrie minoxidilul ca supliment de pierdere a parului care promoveaza un cap plin de par, complet si sanatos.

Tratamentele pentru par cu minoxidil sunt disponibile in 5% sau 2% solutii topice de propilen glicol. Propilen glicolul asigura faptul ca minoxidilul aplicat este imprastiat in mod uniform pe toata suprafata scalpului si absorbit eficient prin piele.

Cum functioneaza FOLIGAIN® MINOXIDIL 2%?

SOLUTIA FOLIGAIN® 5% MINOXIDIL stimuleaza zona scalpului - in special foliculii de par moi - care exercita o crestere maxima a parului pe coroana capului pentru barbati si femei. Modul exact in care FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% TRATAMENT PENTRU REGENERAREA PARULUI PENTRU BARBATI stimuleaza foliculii de par nu este cunoscut, dar se sugereaza ca solutia imbunatateste circulatia sangelui in zona scalpului.

Regenerarea parului: FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% TRATAMENT PENTRU REGENERAREA PARULUI PENTRU BARBATI stimuleaza zona scalpului - in special foliculii de par moi - care exercita o crestere maxima a parului pe coroana capului.

Spune STOP caderii parului si subtierii: Folosind 5% minoxidil, FOLIGAIN imbunatateste fluxul de sange spre zona scalpului, stimuland efectiv foliculii de par moi pentru a ajuta la incetinirea / stoparea subtierea parului la barbati.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!