Foligain Minoxidil 5% Tratament

189 RON
1 / 4

Foligain Minoxidil 5% Tratament

189 RON
Descriere
Foligain Minoxidil 5% Tratament pentru regenerarea parului la barbati, (Alcool scazut) tratament 3 luni
Puternic Minoxidil 5% pentru cei cu scalp uscat sensibil la alcool

Beneficii Foligain Minoxidil
• În mod eficient oprește pierderea părului
• Stimulează foliculii parului moale
• Promovează regenerarea părului

FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% pentru regenerarea parului

Există produse de regenerare a părului și apoi există FOLIGAIN® MINOXIDIL 5%, cea mai recentă descoperire a tehnologiei de regenerare a părului! FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% folosește materialele de cea mai înaltă puritate pentru cercetare, ceea ce se traduce în cea mai eficientă pierdere a părului și tratamentul regrowth de pe piață astăzi.

Majoritatea produselor care conțin Minoxidil conțin, de asemenea, alcool, datorită incapacității lui Minoxidil de a se dizolva în apă. Pentru a rămâne suspendat și a fi un tratament eficient pentru regenerarea parului, Minoxidil este în mod obișnuit asociat cu alcoolul și / sau propilen glicol. Unii oameni pot considera că folosirea tratamentelor cu un conținut ridicat de alcool poate fi iritant și uscat la nivelul scalpului, provocând neplăcere și în cazuri rare, chiar degajare. FOLIGAIN® are un conținut scăzut de alcool, asigurând confort și încredere, menținând aceeași eficacitate ca și FOLIGAIN® și alte tratamente pe bază de alcool pe bază de Minoxidil.

Cu un total de trei sticle (aproximativ 3 luni de utilizare), FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% este dovedit științific că oprește căderea părului și promovează regenerarea părului pe zona scalpului la bărbați, în doar câteva luni de utilizare.

Rezultatele efective ale pacientilor după 5 luni de utilizare

Ce este Minoxidil?

Minoxidil a fost inițial creat ca un medicament pentru tensiunea arterială, dar pacienții au început să observe că le cresc mai mult păr! Cu o schimbare de direcție, medicii au început să prescrie minoxidilul ca supliment de pierdere a părului care promovează un păr complet și sănătos.

Tratamentele pentru par cu minoxidil sunt disponibile în 2% sau 5% soluții lichide de propilen glicol. Propilen glicolul asigură faptul că minoxidilul aplicat este împrăștiat în mod uniform pe toată suprafața scalpului și absorbit eficient prin piele.

Cum funcționează FOLIGAIN.N5® MINOXIDIL 5%?

FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% stimulează zona scalpului - în special foliculii de păr moi - care exercită o creștere maximă a părului pe coroana capului. Modul exact pe care FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% stimulează foliculii pilosi nu este cunoscut, dar se sugerează că soluția îmbunătățește circulația sângelui în zona scalpului.

Studiile științifice oferă sprijin pentru eficiența regenerării parului

Dermatologii au efectuat un studiu observațional la 984 de bărbați cu pierderi de păr pe o perioadă de un an. Studiul a evaluat eficacitatea unei soluții topice de 5% minoxidil în stoparea căderii părului și stimularea creșterii părului. Timp de un an, pacienții au aplicat 1 mililitru (ml) soluție de 5% minoxidil de două ori pe zi în zona scalpului.

La sfarsitul anului, dermatologii au raportat ca zonele de cadere a parului scalpului au devenit mai mici la 62% dintre pacienti.

Evaluarea eficacității minoxidilului 5% în timpul studiului

FOARTE EFECTIV în 15,9% dintre pacienți

EFECTIV în 47,8% dintre pacienți

MODERAT EFICIENT în 20,6% dintre pacienți

Ingredient activ:
• Minoxidil 5% g/v

Ingrediente inactive: Alcool, propilen glicol, apă purificată.

Mod de intrebuintare:
Împărțiți părul și aplicați 1 ml de două ori pe zi direct pe scalp în zona de subțiere / pierdere a părului.
Răspândiți uniform soluția lichida pe zona de păr. Dacă utilizați degetele, spălați-le imediat cu apă și săpun. Utilizarea mai multor produse sau utilizarea lor mai des nu va îmbunătăți rezultatele. Utilizarea continuă este necesară pentru a păstra și a crește sau regenera firele dvs. de păr, sau pierderea parului va începe din nou.

Avertismente: numai pentru uz extern. Numai pentru bărbați.
inflamabil; țineți departe de foc sau flacără.

Nu utilizați dacă:
• Cantitatea de căderea părului este diferită de cea indicată pe partea laterală a acestei cutii, sau că pierderea părului se află doar pe partea din față a scalpului. Soluția locală de minoxidil 5% nu este destinată pentru chelie frontală sau pentru o linie de păr care se retrage.
• Nu aveți istoric familial de cădere a părului.
• Pierderea parului este bruscă și / sau neregulată.
• Nu știți motivul pentru căderea părului.
• Sunteți sub 18 ani. Nu utilizați pe bebeluși sau copii.
• Scalpul este roșu, inflamat, infectat, iritat sau dureros.
• Utilizați alte medicamente pe scalp.

Adresați-vă unui medic înainte de utilizare dacă aveți boli de inimă.
Vezi mai multe detalii si cumpara
1.673 vizualizari Bucuresti ieri, 14:00