40 Lei

Folie sticla Samsung Galaxy M51 Dux Ducis

Vezi pagina: 123 MOBILE
  • Accesorii
  • Folie
  • Nou
Bucuresti, 04 sep, 16:40

Descriere anunt

Folie sticla Samsung Galaxy M51 Dux Ducis

Tempered Glass - Negru Folia de sticla Dux Ducis Tempered Glass pentru Samsung Galaxy M51 este special creata pentru persoanele care au un stil de viata activ, stil care presupune manevrari riscante ale telefonului. Este o folie care rezista cu brio conditiilor vitrege din partea factorilor externi.

Folia de sticla Dux Ducis Tempered Glass pentru Samsung Galaxy M51 este confectionata din sticla securizata japoneza, de tip Asahi Glass.

Folia adera perfect la suprafata ecranului si nu formeaza bule de aer dupa aplicare.

Folia se fixeaza, fara a atinge suprata adeziva a acesteia(partea care se lipeste pe ecran), respectand toate decupajele corespunzatoare tipului de telefon.

Apoi se apasa usor, cu ajutorul servetelului, pe toata suprafata foliei pentru a se lipi perfect.

Suprafata ecranului se curatata si degreseaza in prealabil cu alcool, apoi se sterge bine cu servetelul inclus in pachet pentru pentru a inlatura orice urma reziduala ramasa de la prima operatiune.

Folia de sticla Dux Ducis Tempered Glass pentru Samsung Galaxy M51 este conceputa sa reziste chiar si la obiecte ascutite: cutite, cuttere si chei.

In cazul unui soc puternic, folia se va sparge in bucatele mici, care raman lipite intre ele, protejand ecranul telefonului tau.

Grad de protectie: 9H (aceeasi rezistenta ca si in cazul parbrizelor auto).

Culorile, luminozitatea si contrastul nu sunt afectate dupa aplicarea foliei.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!