Folie Samsung Galaxy S10 Plus

55 RON
1 / 4

Folie Samsung Galaxy S10 Plus

55 RON
Caracteristici
Accesorii Folie Nou
Descriere
sticla securizata 111D
Contur negru
Extrem de rezistenta la socuri si zgariere.
Adeziv pe toata suprafata, de calitatea superioara, care asigura eliminarea extrem de rapida a aerului de sub folie, fara apasare pe aceasta.
Aplicare rapida.
Permite utilizarea cu orice tip de husa de protectie.
Folia adera complet la suprafata telefonului, fara urme de aer la margini.

Folia este creata dintr-o combinatie flexibila de sticla si PET cu rezistenta marita de 9H, protejeaza ecranul de socuri, praf si zgarieturi, fara a-i afecta in niciun fel vizibilitatea.
Folia, fiind de inalta calitate, nu afecteaza sensibilitatea ecranului tactil, restabilind culoarea acestuia intr-un mod veritabil si clar.
Pe suprafata acesteia este prezent un film siliconic, de cea mai buna calitate, ce impiedica folia sa se sparga in bucatele mici, in eventualitatea unui impact puternic.
Acoperirea oleofoba speciala ofera foliei o protectie deosebita impotriva amprentelor, petelor si murdariei.
Combinatia unica de sticla temperata de 0,21 mm grosime si folie PET face ca protectia sa fie practic imperceptibila si invizibila, oferind 100% valoare tactila si libertate de utilizare.
Duritate remarcabila: 9H.

Marginile foliei nu se fisureaza datorita elasticitatii ridicate, iar datorita aderentei excelente praful si murdaria nu se acumuleaza sub aceasta.
Elementele necesare pentru auto-asamblare sunt prezente in cutie.
Dupa aplicare, folia adera perfect la ecran, fara a lasa bule de aer, iar formula extraordinara face ca sticla sa fie usor de eliminat, fara sa lase urme pe display.
Vezi mai multe detalii si cumpara
188 vizualizari Bucuresti 26 Feb 16:40