Ferestre din Lemn Placat cu Aluminiu GUTMANN CORA

1 / 3

Ferestre din Lemn Placat cu Aluminiu GUTMANN CORA

Caracteristici
Ferestre, usi
Descriere
Sistemul GUTMANN CORA poate fi proiectat ca rabat dublu, rabat unic sau rabat unghiular.

Sistemul CORA lemn-aluminiu se bazeaza pe constructia de baza pentru ferestrele standard din lemn „IV 68” cu o grosime de lemn de 68 mm pe canat si cadru. Prin urmare, nu sunt necesare investitii in instrumente speciale de frezare pentru producerea cadrului din lemn.
Sticla este preluata complet in cutia de lemn. Prin urmare, marginea de sticla izolatoare este excelent izolata impotriva pierderilor de caldura nedorite. Schimbul de sticla se realizeaza din interior prin slabirea benzii de sticla.
Carcasa din aluminiu este o protectie impotriva intemperiilor si un element arhitectural care poate fi proiectat in mod liber in ceea ce priveste culoarea. Cadrul din lemn asigura stabilitate, izolatie termica excelenta si confera casei un caracter placut, familiar.
Cadrele din aluminiu sunt ventilate din spate si sunt atasate la lemn cu suporturi stabile fara tensiune: Acest lucru permite lemnului sa respire si cadrul din aluminiu se poate extinde fara obstacole in cazul fluctuatiilor de temperatura.
Latimile profilului coordonat permit marginile continue ale cadrului exterior pentru conexiuni perfecte cu peretele si tencuiala.
Cu profile variabile, cuplaje si segmente de productie prietenoase la asamblare, constructiile economice sunt usor de implementat.
Proprietati de Sistem / Izolatie Termica: Toate proprietatile sistemului de ferestre din lemn utilizate sunt pastrate prin placarea din aluminiu.

Fii inspirat de CULORILE EXCLUSIVE GUTMANN si confera tamplariei tale un aspect unic, special. Indiferent daca este argintiu elegant, rosu cald, gri inchis moale sau alb stralucitor - cu aceste culori de trend de la GUTMANN exista ceva pentru fiecare gust. Gasiti nuanta preferata sau combinati-o cu alta culoare pentru a implementa aspectul BICOLOR.
Vezi mai multe detalii si cumpara
88 vizualizari Ilfov, Berceni, 01 Sep, 14:35