Fabrilabo: Cursuri limbi straine, ateliere diverse

Fabrilabo: Cursuri limbi straine, ateliere diverse

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: limbi straine Limba engleza Limba franceza Altele
Descriere
La Fabrilabo, copiii beneficiaza de cursuri si ateliere creative pentru timp liber de calitate si largirea orizontului mintii (franceza, engleza, design de interior, fashion design)
In acest an scolar cursurile noastre se desfasoara online.
Suna pentru detalii la 0770343827 si fii parte din povestea Fabrilabo!
Detalii suplimentare
𝐅𝐑𝐀𝐍𝐂𝐄𝐙𝐀 - Cursurile anuale de limba franceza sunt dedicate copiilor si adolescentilor care vor sa invete franceza intr-un mod placut, amuzant si activ, prin jocuri, interactiuni tematice, povesti, cantece proiecte, jocuri de rol si animatii diverse.
COST: de la 2000 de lei pe an.

𝐄𝐍𝐆𝐋𝐄𝐙𝐀 - Copiii invata engleza prin jocuri, cantece, miscare, echilibrand partile de intelegere, ascultare, exprimare scrisa si orala. Atmosfera este ludica, profesorul tanar si dedicat. Predarea se face exclusiv in engleza, invitand cursantii la dezvoltarea comunicarii naturale in aceasta limba, urmarindu-se in timp dobandirea unui skill de viata pentru viitor.
COST: de la 2000 de lei pe an.

𝐃𝐄𝐒𝐈𝐆𝐍 𝐃𝐄 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐑𝐈𝐎𝐑 - Ti-ai imaginat vreodata casa ideala? Te-ai gandit vreodata ca toate lucrurile din casa ta au fost desenate de cineva care a avut o idee? Acest curs te va ajuta sa inveti despre amenajarea unui spatiu: de la ce materiale sa folosim, la texturi si stiluri propuse.
Vei afla despre unii dintre cei mai cunoscuti designeri, piesele de mobilier create de ei, si cum au influentat acestea felul nostru de azi de a trai.
COST: 1650 lei pe an

𝐅𝐀𝐒𝐇𝐈𝐎𝐍 𝐃𝐄𝐒𝐈𝐆𝐍 - Daca te pasioneaza designul vestimentar si lumea modei, acest curs este perfect pentru tine! Vom descoperi impreuna conceptul de fashion design si vom invata notiuni aflate in stransa legatura cu acesta: desenul de anatomie artistica, ilustratia de fashion, moodboard, sustenabilitatea in fashion, drapajul etc.
Toate acestea ne vor ajuta sa intelegem mai bine lumea artei in moda si ne vor pregati pentru punerea in pagina a propriilor idei.
COST: 1650 lei pe an
1 vizite Sector 1, 10 Nov, 10:50
Anunt inactiv