45 Lei

Essential Fatty Acids - Acizi grasi esentiali -

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, azi, 08:25

Descriere anunt

Essential Fatty Acids - Acizi grasi esentiali -

Omega 3-6-9 1250 mg 90 Capsule. Haya Labs Essential Fatty Acids - Acizi grasi esentiali - Omega 3-6-9 1250 mg 90 Capsule   Beneficii Essential Fatty Acids HAYA LABS Essential Fatty Acids  reprezinta un supliment alimentar de inalta clasa care combina acizi grasi omega-3, omega-6 si omega-9 pentru a face o formula foarte eficienta cu o serie de efecte benefice asupra organismului. Printre aceste efecte benefice, Essential Fatty Acids de la HAYA LABS scade tensiunea arteriala, reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor, impiedica dezvoltarea placii bacteriene si ingrosarea arterelor, previne dezvoltarea bolilor cardiovasculare, reduce simptomele de depresie, are proprietati anti-inflamatorii si asigura buna functionare a sistemului imunitar si nervos.   Beneficii Essential Fatty Acids -          scade tensiunea arteriala; -          reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor ; -          impiedica dezvoltarea placii bacteriene si ingrosarea arterelor ; -          previne dezvoltarea bolilor cardiovasculare ; -          reduce simptomele de depresie ; -          are proprietati anti-inflamatorii ; -          asigura buna functionare a sistemului imunitar si nervos .   Acizii grasi esentiali Omega 3-6-9 imbunatatesc metabolismul grasimilor si in special pe cel al trigliceridelor. Acestia imbunatatesc sanatatea generala a sistemului cardiovascular, deoarece scad tensiunea arteriala. Sunt necesari pentru functionarea normala a sistemului nervos si a creierului. Deficienta poate duce la pierderi de memorie si alte tulburari psihice, si la probleme de vedere.  HAYA LABS Essential Fatty Acids scade nivelul colesterolului si imbunatateste sanatatea si frumusetea pielii. Datorita vitaminei E, detine puternice proprietati antioxidante, care au efect benefic in protejarea membranelor celulare de la acumularea de diverse substante toxice, cum ar fi acidul lactic, care se formeaza in timpul activitatii fizice si poate deteriora celulele musculare. Acizii grasi esentiali sunt implicati in procesele de sinteza a proteinelor si a hemoglobinei. Mai mult, joaca un rol important in cresterea celulara si in transportul de oxigen catre celule. Vitamina E este, de asemenea, numit vitamina fertilitatii pentru ca joaca un rol important in procesul de reproducere si este necesara pentru fertilizare. Acizii grasi omega-3 fac parte din familia acizilor grasi polinesaturati cu lant lung de atomi de carbon si  sunt reprezentati de acidul alfa linoleic (ALA), acidul eicosapentanoic (EPA) si acidul docohexanoic (DHA). Acidul alfa linoleic este considerat esential deoarece nu poate fi sintetizat de catre organism, principala sursa de obtinere fiind alimentele. ALA poate fi convertit in organism in EPA si DHA dar cantitatile nu sunt semnificative (mai putin de 5%). Acizii grasi omega-3 sunt recunoscuti in primul rand prin efectul lor benefic asupra afectiunilor cardiovasculare: reduc nivelul trigliceridelor (mecanisme propuse: scaderea sintezei hepatice a particulelor VLDL, cresterea activitatii lipoprotein lipazei), scad inflamatia si agregarea plachetara, stabilizeaza probabil placa de aterom, previn aritmiile si prin urmare pot contribui la scaderea riscului de aparitie a evenimentelor coronariene. Specialistii sustin ca o crestere cu doar 1% a cantitatii de omega-3 in alimentatie reduce cu 40% riscurile de infarct. Conform recomandarilor AHA (American Heart Association) persoanele diagnosticate cu boala coronariana trebuie sa primeasca zilnic 1 g EPA/DHA. Ample cercetari sugereaza insa faptul ca omega-3 detin un rol important si in alte domenii ale patologiei, cum ar fi reducerea riscului de dezvoltare a anumitor tipuri de tumori maligne, tulburari neurologice sau complicatii legate de diabetul zaharat si sindromul metabolic. De asemenea anumite studii au constatat asocierea acestora cu evolutia favorabila a sarcinii, integritatea sistemului osos la varstnici, acuitate vizuala buna si dezvoltare cognitiva adecvata in perioada infantila1. Potrivit studiilor, consumul unei portii de peste gras (bogat in omega-3), cel putin o data pe saptamana, reduce riscul aparitiei maladiei Alzheimer. Simptomele deficitului de acizi grasi omega-3 includ: oboseala extrema, afectari ale memoriei, piele uscata, modificari ale dispozitiei pana la depresie si tulburari cardiovasculare. Omega-6 reprezinta o alta clasa de acizi grasi polinesaturati care cuprinde acidul acidul linoleic (LA), acidul gamma-linoleic (GLA) si acidul arahidonic (ARA). LA reprezinta principalul omega-6 din alimente, uleiul de porumb si floarea soarelui avand continutul cel mai ridicat; este considerat tot un acid gras esential deoarece nu poate fi sintetizat in organism. Cu exceptia laptelui uman, majoritatea alimentelor contin foarte putin GLA activ. ARA este prezent in carne si oua. In corpul uman, acizii grasi omega-6, in mod special acidul linoleic, sunt transformati in acid arahidonic, care este incorporat in membranele celulare. Au existat mai multe...