ELECTRO EMIO

Vezi pagina: Electro Emio
  • Diverse
Bucuresti, azi, 13:10

Descriere anunt

ELECTRO EMIO

Firma se ocupa cu comercializarea si intretinerea masinilor de numarat bancnote, masinilor de numarat monede, masinilor de bandat, aparatura de detectie bancnote false, calculatoare de birou cu banda, copiatoare, masini de scris cat si a consumabilelor necesare functionarii acestora.

Detalii suplimentare

In momentul de fata, suntem singura firma care intretine si repara aparatura marca BRANDT si in acelasi timp suntem singurii din tara care reparam placile electronice ale masinilor de bandat marca FELINS LOOP.

Produse au caracter de unicitate, fiind comercializate doar de noi si care au o mare fiabilitate si precizie :

AFISOR SUPLIMENTAR pentru masinile de numarat GLORY-GSF 800;

DETECTOR DIMENSIONAL - Pentru GLORY-GFB 500

In momentul detectarii unei alte bancnote amestecate in teancul de numarat, masina se opreste, emite un semnal sonor de avertizare si afiseaza pe display un cod. Procentul de detectie este de 100%;

DETECTOR UV pentru bancnote false - masina depisteaza bancnota falsa, se opreste, emite un semnal sonor de avertizare si afiseaza pe display un cod. Procentul de detectie este de 100%.

Detectorul de falsuri poate fi folosit si la valuta, cu exceptia bancnotelor SUA.

SISTEM DE UNIFORMIZARE A NUMARATORII: datorita aparitiei bancnotelor de plastic ce contin o zona transparenta, masinile de numarat se opresc foarte des sau nu numara aceste bancnote. Sistemul uniformizeaza numararea bancnotelor, astfel incat aceasta numarare se face normal fara intreruperi.