Dulap cu 8 sertare, Steli Homs, 45 x 30 x 109,5 cm

275 RON

Dulap cu 8 sertare, Steli Homs, 45 x 30 x 109,5 cm

275 RON
Caracteristici
Destinatie Baie Dulapuri Nou
Descriere
alb-albastru, palppe Dulap cu 8 sertare, Steli Homs, 45 x 30 x 109,5 cm alb-albastru, palppe - spatiul tau de depozitare multifunctional
Ideal pentru bai sau bucatarii, acest dulap cu 8 sertare, Steli Homs, 45 x 30 x 109,5 cm alb-albastru, palppe este un adevarat organizator, foarte practic. Prevazut cu 8 sertare, acesta iti permite sa-ti stochezi cosmetice, prosoape, detergenti, organizate pe rafturi diferite. Modelul este unul economic, cu dimensiuni medii si se poate monta in spatiile inguste, cum ar fi o bucatarie, o baie sau un hol de apartament.

Dimensiuni:

Inaltimea este de 109,5 cm, lungimea de 45,5 cm, iar latimea de 30 cm

Este o solutie inteligenta de depozitare- in care poti aranja accesoriile pentru curatenie sau rezerve pentru odorizante, pana la prosoape, lotiuni de corp, creme si alte cosmetice. Sertarele gliseaza, ca tu sa ai totul la indemana. Cadrul este realizat din PAL de buna calitate, lucru ce il face rezistent si-n mediile cu umezeala. Cu un design elegant si un joc cromatic fresh: alb-albastru, acesta isi va gasi locul in orice incapere iti doresti o mai buna organizare.

Solutii decorative cu dulapuri baie
Se potriveste atat stilului modern, prin simplitatea lui si eficienta de care da dovada, dar si stilurilor mai clasice, elegante,si poate fi insotit si de alte piese de mobila Homs. Alatura-l unui portprosop sau unui dulap suspendat si da viata spatiului pe care-l utilizezi zi de zi.

Daca vrei sa-ti organizezi mai bine cosmeticele si solutiile de spalat, foloseste si un raft suspendat, care sa te ajute sa economisesti spatiu la nivelul solului.
Vezi mai multe detalii si cumpara
48 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 10 May, 11:51