3,39 Lei

Dop damigeana 25 - 50 litri din cauciuc

Vezi pagina: CRIX.ro
Bucuresti, azi, 12:05

Descriere anunt

Dop damigeana 25 - 50 litri din cauciuc

Dopul pentru damingeana de 25-50 L de culoarea neagra asigura inchiderea etansa a damingenelor si a altor recipiente din sticla cu gat, de 25, 34 si 50 de litri, folosite in producerea, conservarea, sau depozitarea bauturtilor alcoolice si nu numai. Este fabricat dintr-un cauciuc rezistent atat fortelor din procesul de manevrare (impingere-tragere, insurubare- dezsurubare), cat si altor socuri, iar utilizarea sa in repetate randuri si rezistenta sa in timp este unul dintre atuurile sale. Striatiile de pe suprafata sa asigura fixarea produsului si nu permite scurgerea involuntara sau intrarea musculitelor de vin, a altor insecte sau chiar a prafului si a radicalilor activi.

Dopul de damingene de 25 pana la 50 litri de culoare neagra este accesoriul ideal atat pentru cei aflati la inceput de drum in producerea bauturilor alcoolice, cat si a celor experimentati, raspunzand oricaror exigente. Este usor de spalat si de curatat, cauciucul lui moale fiind cea mai buna alternativa la dopurile din sticla, lemn, sau din metal, pentru ca nu se umfla, nu se sparge si nu rugineste. Este un dop de mari dimensiuni, are o larga versatilitate, recipientele pe care acesta le poate sigila fiind multe si nu doar cele din sticla.

Specificatii:

Compatibilitate: 25 L, 34 L 50 L (litri)Material: cauciucDiametru partea de jos: 3.5 cm (35 mm)Diametru partea de sus: 5.5 cm (35 mm)Inaltime: 5.5 cm (55 mm)