Dominant, relatie termen lung

  • Barbat
  • Prietenie cu femeie
  • Balanta
  • Par grizonat
  • 184 cm
  • Ochi negri
  • 90 kg
  • Hobby-uri, pasiuni: calatorii, film, lectura, animale
Bucuresti, 24 feb, 15:15

Descriere anunt

Dominant, relatie termen lung

Dominant, stapan, foarte placut, educat, caut relatie cu d-ra/ d-na necasatorita sau casatorita docila, supusa, ascultatoare. Doresc o relatie pe termen lung. Iti doresti sa fii dominata? Seriozitate.

Detalii suplimentare

Sunt un domn usor trecut de 45 ani, educat (universitate), foarte placut din toate punctele de vedere (atat fizic - inalt 184 cm, circa 90 kg, par grizonat, ochi negri, trasaturi definite) cat si din punct de vedere moral, emotional, estetic. Doresc o relatie serioasa, pe termen lung. Nu caut o aventura!

Ce asteptari am? In primul rand ma intereseaza calitatea umana a partenerei, aspectele morale sunt cu mult mai importante decat aspectul fizic. Conteaza si acesta, dar pentru mine nu este primordial. Nu caut o manechina...Caut o persoana compatibila cu care sa am foarte multe puncte comune, asteptari apropiate, dorinte si placeri asemanatoare.

Sunt o persoana foarte echilibrata si pot da dovata de multa rabdare si generozitate.

Iti doresti un partener dominant?

Iti place sa fii dominata? sa ti se spuna ce sa faci? esti genul supus? ascultator? ai un caracter docil? ai astfel de placeri, dorinte, fantezii?

Inca ceva important: chiar daca esti casatorita, dar nu esti multumita de relatia pe care o ai, eu te incurajez macar sa incerci sa vorbim. Nu cred ca trebuie sa renunti la viata ta doar din cauza ca esti inca legata legal de partenerul tau. Viata se scurge repede si vei ramane cu foarte multe regrete. Poti sa ai o relatie foarte frumoasa chiar daca este in afara casatoriei. Te asigur ca voi fi discret daca este cazul.

Daca nu esti casatorita - atunci este mai simplu...atata tot.

Sunt o persoana foarte deschisa, calma si placuta in discutii. Sunt un om de foarte buna calitate iar de acest lucru te vei convinge foarte repede inca de la prima discutie la telefon.

Suna-ma, indiferent de statutul tau - putem gasi o solutie daca amandoi ne regasim unul in celalalt. Nu iti pune singura piedici imaginare. Nu lasa visele, dorintele, placerile si fanteziile (de ce nu?) sa se risipeasca.

Incearca cel putin! Un simplu telefon te poate lamuri...