Diaz Ballroom - Locatie evenimente

Vezi pagina: Diaz Ballroom
Domnesti, 16 oct, 15:00

Descriere anunt

Diaz Ballroom - Locatie evenimente

O locatie cu dichis, asa cum ne place noua sa o numim si asa cum se cuvine  pentru ca o petrecere reusita sa iasa din anonimat printr-o servire impecabila si un ambient placut! Servicii desavarsite oferite de catre Diaz Ballroom pentru evenimente festive! Cele doua sali de evenimente, AISHA si KASIA din incinta complexului, pot gazdui un numar de pana la 400 de participanti, respectiv 200 de participanti pe salon.

Detalii suplimentare

Complexul Diaz Ballroom se afla la doar 3 km de Bucuresti – Prelungirea Ghencea (Soseaua Bucuresti-Domnesti nr.77 Intrare din strada principala)

Cele doua sali  sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru buna desfasurare a unui eveniment, dotarile incluzand sistem de climatizare profesional cu sistem de odorizare a aerului , precum si toata aparatura specifica (sonorizare, video proiectie). Saloanele dispun de tot ce poate cuprinde efecte de lumini iar interiorul este mobilat cu mobilier comod, care in mod sigur va face ca o intalnire tinuta aici sa fie comoda si lejera.Tot complexul dispune de surse de iluminat ecologice si foarte sanatoase  tehnologia  Power of SMD

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!