99 Lei

Dhea Crema (2 oz) 57 g

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Dhea Crema (2 oz) 57 g

Studiile au aratat ca DHEA:

• Imbunatateste functia imuna

• Reduce greutatea corporala

• Imbunatateste memoria

• Imbunatateste aspectul pielii

Ce este DHEA Cream?

DHEA Crema stimuleaza capacitatea pielii de a-si produce propriile uleiuri, facand-o in mod natural umeda din interior. Aceasta crema usoara si non-grasa recomandata persoanelor cu piele uscata. Este deosebit de util pentru aplicarea pe pielea uscata.

DHEA este cel mai abundent hormon produs de glandele suprarenale. De ani de zile, oamenii de stiinta considera DHEA si DHEA-S ca fiind relativ lipsiti de importanta deoarece nu aveau o functie specifica in organism. DHEA este adesea denumita "mama tuturor hormonilor", care alimenteaza calea hormonala.

Cum actioneaza DHEA Cream?

In ultimul deceniu, cercetatorii care studiaza procesul de imbatranire au descoperit ca nivelele de DHEA din sange cresc constant pana cand ne aflam la 20 de ani. Apoi declin treptat pana la varsta de 60 de ani, nivelurile DHEA sunt doar aproximativ doua treimi din nivelurile lor de varf si daca traiti pana la 80 de ani, corpul dumneavoastra va avea probabil doar 10-20% din DHEA pe care il aveati cand aveati 20 de ani.

Acest lucru va poate lasa vulnerabili la san, prostata si vezica urinara, boli cardiovasculare, diabet zaharat la adulti, degenerare nervoasa si alte afectiuni legate de varsta.

Un alt aspect important despre DHEA este ca nivelurile de DHEA reflecta sanatatea generala a organismului. Daca comparati nivelurile DHEA de doua persoane de aceeasi varsta si sex, nivelul DHEA al individului sanatos va depasi cu mult pe cel al unei persoane nesanatoase care sufera de una sau mai multe probleme de sanatate, cum ar fi bolile de inima, diabet, obezitate, osteoporoza, artrita, astm, etc.

In plus, cercetarile arata ca nivelurile adecvate de DHEA aduc beneficii persoanelor cu artrita, lupus, scleroza multipla, boli intestinale inflamatorii, probleme tiroidiene, infectii herpetice, stres, depresie, alergii si dezechilibre hormonale. A fost utilizata cu succes pentru a construi masa musculara slaba si are efecte pozitive asupra colagenului si a integritatii pielii. DHEA este, de asemenea, util in tratarea stresului si depresiei.

Prospect DHEA Crema

Mod intrebuintare: Aplicati o presare completa a pompei o data pe zi, dupa cum este necesar.

Fiecare apasare completa a pompei asigura aproximativ 15 mg de DHEA.

Rotiti aplicatia de fiecare data intre fata, maini, piept, brate interioare si coapse.

Utilizati o data pe zi pentru maximum 25 de zile consecutive.

Reluati dupa o pauza de cinci zile.