2.499 Lei

Denon RCDN 10, Receiver Stereo

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 21:50

Descriere anunt

Denon RCDN 10, Receiver Stereo

Denon RCDN 10 se bazeaza pe succesul celor patru iteratii anterioare, cu compatibilitate vocala Amazon Alexa si tehnologie HEOS, care permite o redare fara intreruperi in toata casa.

Streamingul de muzica de inalta definitie nu poate fi mai simplu, cu o multitudine de optiuni de la NAS (Network Attached Storage), computere, dispozitive mobile si internet, prin Wi-Fi, Ethernet, Airplay 2, Bluetooth? si umilul USB. De asemenea, Denon RCDN 10 suporta o gama larga de servicii de streaming de muzica, precum Spotify si Tidal, plus radio pe internet si radio FM/AM. Fara a uita mediile fizice, exista si un CD player incorporat.

Cu un design minimalist uimitor in prim plan, Denon RCDN 10 incorporeaza linii geometrice simpliste cu tehnologie de ultima ora. In centrul atentiei se afla panoul de control sensibil la atingere, iluminat, recent dezvoltat, care impodobeste partea superioara a unitatii. Acesta permite un control intuitiv si rapid, fara a intrerupe finisajul elegant. Nou pentru aceasta serie, sistemul Denon RCDN 10 este acum disponibil si in gri elegant, precum si in alb elocvent si negru indraznet. Afisajul OLED imbunatatit adauga.

Proiectat de la zero pentru un sunet adevarat de inalta fidelitate, puternicul amplificator cu procesare digitala completa incorporeaza procesarea digitala EQ incorporata, special reglata pentru a optimiza calitatea sunetului de la sistemul de difuzoare cu doua cai Denon SC-N10. Difuzoarele elegante au fost realizate cu mostenirea hi-fi Denon in prim plan. Pentru cele mai bune performante, un woofer/midrange driver de inalta calitate de 12 cm a fost combinat cu un tweeter de inalta definitie de 3 cm si o retea de crossover cu componente selectate care reproduc finetea sunetului natural.

Specificatii receiver stereo Denon RCDN 10:

Design sofisticat si elegant, cu o amprenta la sol minima

CD player (WMA sau MP3), tuner AM/FM si port USB

Conectivitate de retea Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2 si HEOS

Transmiteti muzica in mod wireless de la cele mai cunoscute servicii muzicale

Compatibilitate vocala cu Amazon Alexa

Doua intrari optice

Compatibil cu televizorul, cu senzor de intrare pentru intrarile optice pentru a porni automat atunci cand televizorul este pornit, functie de invatare in infrarosu (IR) pentru telecomanda televizorului

Difuzoare cu doua cai cu woofer de 12 cm si tweetere cu dom moale de 3 cm

Solutie audio pentru intreaga casa HEOS

Panou superior durabil, cu strat dublu, rezistent la zgarieturi

Dimensiuni produs: 28 x 10.8 x 30.5 cm

Greutate neta: 3.4 kg

Vezi si alte Receivere hi-fi