899 Lei

Denon New Envaya, Boxa Portabila

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 21:40

Descriere anunt

Denon New Envaya, Boxa Portabila

Denon New Envaya este conceputa pentru ascultatorii de muzica in miscare - polimerul robust si structura rezistenta a tesaturii inseamna ca este pregatita sa faca fata chiar si celor mai turbulente calatorii, supravietuind zgarieturilor si cazaturilor de-a lungul drumului.

Rezistenta la praf si rezistenta la apa, este partenerul perfect, fie ca va aflati acasa, in baie, fie la piscina, in vacanta.

Adevaratul test al oricarei boxe este sunetul pe care il produce. Envaya, Envaya Mini si Envaya Pocket beneficiaza toate de peste un secol de know-how hi-fi Denon, ceea ce le permite sa depaseasca limitele asteptarilor de la un sasiu atat de mic.

Implementand tehnici inovatoare de procesare digitala a sunetului, amplificatoare puternice si sasiuri de difuzoare de inalta calitate, gama este capabila sa creeze un peisaj sonor captivant care anunta cu usurinta cele mai subtile note inalte, avand in acelasi timp capacitatea de a oferi tonuri de bas profunde cu un control si o claritate completa.

Orice boxa portabila trebuie sa aiba o conectivitate simpla, dar de inalta calitate, iar familia Envaya nu se lasa mai prejos in acest sens, cu o conectivitate superioara si usor de utilizat. Fiecare boxa este echipata cu cea mai recenta tehnologie Bluetooth aptX?, permitandu-va sa transmiteti toate melodiile preferate la o calitate a sunetului similara cu cea a unui CD.

Chiar mai bine, pentru a consolida scena sonora deja impresionanta a difuzoarelor, puteti conecta cu usurinta oricare doua produse din gama Envaya si le puteti imperechea stereo, permitandu-va sa redati muzica simultan pentru a umple spatii mai mari.

Specificatii Denon New Envaya:

Bluetooth v. 4.1

Profil Bluetooth: A2DP/AVRCP/HFP/HSP

Paring multiplu: Pana la 8 dispozitive

Imperechere stereo wireless adevarata: Da

Codec: SBC/AAC/aptX

Putere de iesire (nominala): 2x 13 W

Tip amplificator: Clasa D

Tip de baterie: Litiu-ion (2 celule)

Capacitate: 7,2 V 3000mAh

Timp de redare: pana la 13 h (in functie de nivelul de volum)

Timp de incarcare: 3.5 h

Clasificare pentru praf si rezistenta la apa: IP67

Intrare AUX: 3,5 mm

Telefon cu difuzor: da

Activare Siri: da

Accesorii incluse: curea de transport, cablu Micro USB de tip plat, ghid de pornire rapida

Difuzoarele Bluetooth Denon Envaya sunt echipate cu un mod de siguranta a bateriei care previne deteriorarea bateriei prin descarcarea profunda a acesteia. Daca boxa Envaya intra in acest mod, va fi oprita si este impiedicata pornirea din nou. Pentru a dezactiva acest mod, este suficient sa conectati cablul USB furnizat la un adaptor de alimentare si sa incarcati bateria timp de cel putin o ora. La cateva minute dupa inceperea procesului de incarcare, Envaya poate fi pornit in mod normal si utilizat ca de obicei.

dimensiuni produs: 20.9 x 7.7 x 7.4 cm

greutate neta: 0.7 kg