3.399 Lei

Denon DRA 800H, Receiver Stereo

Vezi pagina: NOIZ.RO
Bucuresti, ieri, 22:05

Descriere anunt

Denon DRA 800H, Receiver Stereo

Denon DRA 800H este un receiver stereo ce vine insotit de radio FM/DAB+, o intrare Phono dedicata, integrare Wi-Fi. O multime de intrari digitale. Inclusiv HDMI, iubitorii de muzica isi vor imbunatati experienta de ascultare si de home theater din toate punctele de vedere. DRA 800H se integreaza perfect cu orice televizor, serviciu de streaming de muzica, control vocal si dispozitiv inteligent. In spatele panoului sau frontal din aluminiu, dispune de amplificator personalizat Denon. De o sursa de alimentare puternica, pentru a asigura ca difuzoarele conduc imagini detaliate, precise si un sunet de impact.

Folosind principiile de proiectare si componentele Hi-Fi gasite in amplificatoarele premiate Denon. Inginerii de sunet Denon au realizat cu atentie DRA 800H cu rezistente personalizate si condensatori de calitate audiofila. Pentru a asigura o fidelitate impecabila. Sectiunea de putere-amplificatoare nou proiectata are un design simetric stanga/dreapta si condensatori personalizati Denon. Cu un transformator de putere cu infasurare din cupru fara oxigen (OFC) pentru o calitate mai buna a tonurilor, DRA 800H ofera 100 de wati pe canal (8 ohmi, 20Hz-20kHz, THD: 0,08%, 2 canale actionate). Dispunand de un circuit DAC dublu diferential si de componente strict selectionate, sectiunea amplificatorului de pre-alimentare ajuta la reducerea zgomotului nedorit al semnalului si la obtinerea unei calitati audio mai ridicate. Cu capacitatea de driver de joasa impedanta, DRA 800H ofera o stabilitate mai mare cu o gama larga de difuzoare de podea si de biblioteca pentru un sunet echilibrat si de calitate.

Caracteristici Denon DRA 800H:

Amplificare Hi-Fi Denon: Sectiuni de putere si preamplificator nou proiectate, optimizate pentru ascultare stereo

Simtiti puterea si auziti fiecare detaliu cu o putere de 100 W pe canal (8 ohmi, 20Hz - 20kHz, THD: 0,08%, 2ch Driven).

5 intrari HDMI si 1 iesire cu suport 4K HDMI ARC: Conectati toate sursele HDMI

Bucurati-va cu usurinta de sunetul televizorului prin ARC - Audio Return Channel (canal de retur audio)

Redare muzica fara fir: Bucurati-va de cele mai populare servicii de muzica prin Wi-Fi, AirPlay 2 sau Bluetooth

Intrare Phono integrata si egalizator MM: Permite utilizatorilor sa isi conecteze cu usurinta placa turnanta la receptor si sa se bucure de colectia lor de viniluri.

Certificat Hi-Res Audio: Reteaua si portul USB de pe panoul frontal permit redarea fara intreruperi a inregistrarilor audio de inalta rezolutie

Acces la controlul tonurilor si la modul Source Direct

Reglati cu precizie setarile audio de trepte, bas si echilibru pentru preferintele dvs. sau ocoliti controalele de tonuri prin intermediul sursei directe.

Accesati butoanele independente de control Bass, Treble si Balance de pe panoul frontal.

Functionalitate A/B pentru difuzoare

Terminale de inalta calitate, placate cu aur: Conectati 2 perechi de difuzoare stereo sau utilizati pentru bi-cablare.

Compatibilitate cu televizoarele inteligente: Controlati DRA-800H cu majoritatea telecomenzilor TV prin HDMI-CEC.

Suita completa de intrari analogice si digitale: Conectati majoritatea surselor simplu si usor.

dimensiuni produs: 43.4 x 15.1 x 33.9 cm

greutate neta: 10.30 kg

Vezi si alte Receivere hi-fi